Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

A little too ironic

Marti, 24 Iunie 2008, Categoria: Noutati

Organizatorii B'EstFest fac o chestie cool anul asta: ajuta lumea sa isi gaseasca un loc de dormit in Bucuresti pe perioada festivalului, si invita amatorii de cazare sa-si posteze anunturile pe pagina lor oficiala.

Mai mult decat atat, suntem asigurati ca s-a trimis o cerere catre conducerea RATB in care se solicita prelungirea programului si suplimentarea liniilor din zona Romexpo - yupiii, asta inseamna ca o sa ne putem bucura linistit de berea servita delicat din butoi de catre duduile ambulante. Sau asta a fost doar anul trecut?:) In tot cazul, am scapa de aglomeratia nebuna de pe bulevard la iesire, de invartitul minute in sir dupa un loc de parcare si de grija cheilor din buzunar. Ramanem numai noi si muzica.

Insa.

Insa programul editiei curente nedumereste pe toata lumea. OK, daca n-o sa fie asa o alegere grea intre Alanis Morissette si Miss Platnum in prima zi, care e ideea cu ziua 2, cand se suprapun Kaiser Chiefs si Nouvelle Vague? Cine din staff-ul festivalului s-a gandit la impartirea asta? Daca vibrez la Ruby si imi place de mor ideea ca "due to lack of interest tomorrow is cancelled" inseamna ca nu inteleg gingasia unui "i'll stop the world and melt with you"?

Aceleasi socoteli de neinteles ma calca pe nervi si in ziua 3, cand va trebui sa aleg intre Nelly Furtado si Manu Chao. Da' uite, eu nu am chef sa aleg. Eu vreau si sa stiu de ce "all good things must come to an end", si sa ma bucur de aerul de vacanta tropicala cu iz de joint pe "me gustas tu". Chiar nu inteleg de ce trebuie sa renunt la una in favoarea celeilalte. Sau sa ma cert cu prietenii care or sa traga de mine incoace si-ncolo.

Fireste, se putea si mai rau, ca Stereophonics sa cante in acelasi timp cu Roisin Murphy. Bine ca nu s-a gandit nimeni la asta. Ar fi interesant de aflat criteriile impartirii, chiar daca nu m-ar ajuta cu nimic. Cu abonamentul meu de 3 zile e ca si cum as fi cumparat o masina full-options, iar acum aflu ca daca o iau cu vopsea roz nu va avea aer conditionat, iar daca o iau cu vopsea verde, nu va avea geamuri electrice. Ciudat, zau. Parerea mea.