Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Alex Porro - „Bis, bis, bis!”

Vineri, 13 August 2010, Categoria: Concerte

Alex Porro - „Bis, bis, bis!” Marti seara Alex Porro, solistul vocal al formatiei BENETONE, a revenit pe scena si ca artist folk. La primul eveniment din seria Alex Porro Folk Nights, El Primer Comandante s-a dovedit a fi o gazda exceptionala. De la registrul vesel la cel sensibil, de la recitare de poezie la teatru, Alex a reusit sa transmita trairi intense publicului si sa performeze exceptional timp de 4 ore, depasind cu mult piesele stabilite in playlist. Ovationat in picioare si „bisat” de mai bine de 3 ori, Alex Porro revine la cererea publicului in El Primer Comandante pe data de 25 august pentru a continua o serie de evenimente ce se disting prin stil si calitate, public, locatie si atmosfera!

Seara a fost remarcabila nu doar prin interpretarea deosebita a lui Alex Porro, prin interventiile muzicale din public, sau prin atmosfera calda si familiala, ci si prin prezenta exceptionala a Printesei Brianna Caragea, care ne-a declarat la finalul evenimentului „Am venit cu bicicleta special sa petrec o seara speciala! Si nu-mi mai vine sa plec... Mai vreau!

Versuri, muzica, suflet. Inca o seara de magie marca inconfundabila Alex Porro! Un public pe masura si o atmosfera de zile mari in El Primer Comandante! Bis, bis, bis!” concluzioneaza presedintele Ligii Studentilor Romani din Strainatate, prezent si el la eveniment.