Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

B’ESTFEST lanseaza anul acesta Ciuc Summer Fest!

Joi, 4 Martie 2010, Categoria: Festivaluri

B’ESTFEST lanseaza anul acesta Ciuc Summer Fest!

Fanii B’ESTFEST vor avea vara aceasta un motiv de bucurie odata cu lansarea Ciuc Summer Fest 2010 by B’ESTFEST - o serie de show-uri live explozive care le vor oferi sansa de a retrai spiritul festivalului in perioada 16-18 iulie, pe stadionul Iolanda Balas Soter din Bucuresti, Faithless si Gary Moore fiind primele nume confirmate in program.

Vara aceasta publicul roman va avea ocazia sa retraiasca experienta de festival sub forma unei serii de concerte electrizante in cadrul Ciuc Summer Fest 2010. Conceptul de Summer Fest s-a nascut in vara lui 2008, sub acest nume desfasurandu-se show-urile unor nume precum Kylie, Metallica, Lenny Kravitz si Iron Maiden. Vara aceasta, Ciuc Premium - unul dintre principalii parteneri ai B’ESTFEST, va deveni promotorul Summer Fest by B’ESTFEST, care va include, pe langa show-ul Faithless din 16 iulie, inca doua zile de concerte cu artisti internationali de top, pe 17 si 18 iulie, care vor culmina cu un show special oferit de unul dintre cei mai renumiti chitaristi ai muzicii internationale, Gary Moore.

Ciuc Premium a sustinut festivalul B'ESTFEST, obisnuind consumatorii sa isi gaseasca berea preferata in mijlocul unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzica din Romania. Continuand traditia de a sustine muzica live, de calitate, anul acesta Ciuc Premium va lansa Ciuc Summer Fest. Aceasta este promisiunea pe care Ciuc Premium o face consumatorilor sai, de a le face surprize placute, la fel ca in fiecare an, aducandu-le aproape formatiile preferate", declara Gabriela Gǎlǎţanu, Group Brand Manager Ciuc Premium.

Ne bucura faptul ca fanii B’ESTFEST nu vor fi privati de experienta muzicii live, vara aceasta urmand sa reactivam, cu sprijinul partenerului nostru CIUC Premium, conceptul de Summer Fest a adaugat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Biletele pentru fiecare zi a festivalului Ciuc Summer Fest respectiv 16, 17 si 18 iulie, vor putea fi achizitionate online de pe www.myticket.ro incepand de astazi, 4 martie, si din reteaua magazinelor Diverta incepand de saptamana viitoare, la diferite categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 90 lei, 160 lei si 220 lei.

Mai multe informatii despre noi confirmari in cadrul Ciuc Summer Fest pe afisul evenimentului vor fi facute publice in curand.