Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Been there, done that: B'est Fest 2008, ziua 1

Luni, 7 Iulie 2008, Categoria: Festivaluri

Been there, done that: B'est Fest 2008, ziua 1 Nu-i asa ca B'estFest a trecut mult prea repede? Da, da, daaaaa :(

Incepand cu ziua 1, cand Miss Platnum a avut de infruntat o soarta cruda si nedreapta, cantand in paralel cu Alanis Morissette - ceea ce s-a tradus in doar cativa spectatori dansand in fata scenei pe ritmul R'N'Balkan de la "Give me the food".

Nici sonorizarea care a crapat n-a ajutat-o prea tare...

Oricum, stimabila banateanca pare sa mai fi slabit cateva kilograme de cand a intrat in show-biz, cantaretele care o acompaniau se miscau bine si chiar ne-a parut ca nu are audienta pe care o merita.

Ceva mai incolo o doamna cam creepy impartea pupaturi, baietii de la Winterfresh ne racoreau cum puteau mai bine si Coca-Cola ne invita sa ne potolim setea de muzica in cortul lor improvizat.

Asta daca nu aveati chef de un Silent Disco - casti pe urechi si muzica prin vene.Baietii de la Apollo 440 au incins atmosfera - de parca nu ne ajungea canicula! - si toata lumea a intrat in priza la "Ain't talking 'Bout dub".Pe Alanis o asteptam de pe vremea cand "Jagged little pill" facea furori, si - never say never - a venit acum, cu ceva kilograme in plus dar cu aceeasi voce fantastica.

OK, poate ca ultimul album, "Flavors of Entanglement", nu e tocmai fabulos (si au fost destule melodii de acolo), dar pentru "Hand in my pocket", "You oughta now" si "Ironic" (care a fermecat multimea si a facut-o sa cante in delir) a meritat din plin.

We luv you, Alanis!Si dupa un dus fierbinte cu fetele de la Axe, toata lumea mainile in aer cu Cypress Hill!