Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

BENETONE Band canta pentru Leadership la Poiana Brasov

Marti, 3 August 2010, Categoria: Diverse

BENETONE Band canta pentru Leadership la Poiana Brasov BENETONE Band, trupa ce a luat nastere anul trecut si a sustinut 4 concerte in Bucuresti continua sa urmeze calea ascendenta pe care a pornit. Astfel, baietii de la BENETONE au cantat vinerea trecuta pentru participantii programului de training Leadership Academy in Poiana Brasov. Formatia a animat atmosfera intreaga noapte si a interpretat pana dimineata melodii atat din sfera folk, cat si din cea classic rock. Mai mult decat un simplu concert, baietii au interpretat cover-uri pana la rasaritul soarelui, transformand petrecerea de sfarsit a programului intr-un eveniment de succes.

Am ales sa cantam in inchiderea programului Leadership Academy organizat de fundatia LEADERS Romania pentru ca noi credem cu tarie in educatie ca mijloc de dezvoltare a Romaniei. Astfel, vrem sa incurajam activitatile de voluntariat in randul tinerilor si sa sustinem prin actiunile noastre initiativele educationale de calitate existente in acest moment” ne marturiseste Alex Porro, solistul vocal al BENETONE Band.

BENETONE Band nu se opreste aici si da in continuare dovada de leadership si incredere in valori solide. Astfel, baietii vor reveni pe data de 6 august in Poiana Brasov pentru a (in)canta de aceasta data participantii Leadership School. Dupa o vara plina de evenimente, vom avea ocazia sa ii ascultam din nou in curand si in Bucuresti: joi, 2 septembrie la Mojo Club.