Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

BENETONE Cover Band - ajunsi la concertul nr. 4

Luni, 26 Iulie 2010, Categoria: Concerte

BENETONE Cover Band - ajunsi la concertul nr. 4 BENETONE Cover Band, trupa ce s-a lansat oficial in urma cu mai putin de trei luni, a sustinut joi seara concertul cu numarul 4 in Club Fabrica din Bucuresti. In ciuda faptului ca din ce in ce mai multi bucuresteni aleg litoralul impinsi de atmosfera caniculara, baietii de la BENETONE au reusit sa isi aduca fanii in Fabrica si sa le ofere o seara de exceptie, creand o atmosfera deosebita, ca intre prieteni. Joi seara Fabrica a vibrat pe ritmurile intense de classic rock interpretate de Porro, Mircea, Alex si Thomas, iar ascultatoarele au incins atmosfera dansand pe boxele aflate in apropierea scenei.

BENETONE Band promite din ce in ce mai multe concerte de exceptie in perioada urmatoare. Daca ati ratat ocazia de a ii vedea de aceasta data, baietii revin in Bucuresti pe data de 2 septembrie la Mojo. Pana atunci, BENETONE Band da dovada de leadership cantand pentru participantii Leadership School si respectiv Leadership Academy la Poiana Brasov. De asemenea, ii veti putea asculta si pe litoral.

β€žNe incanta faptul ca am avut sansa de a evolua atat de rapid. Ne place ceea ce facem si va pregatim o serie de surprize la urmatoarele concerte. Printre ele se numara faptul ca lucram la noi piese, atat cover-uri cat si piese proprii, si suntem convinsi ca o sa va placa. Va multumim si speram sa fiti in continuare alaturi de noi!”