Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Carturesti la Constanta

Vineri, 24 Octombrie 2008, Categoria: Noutati

Carturesti la Constanta incepand de vineri, 24 octombrie, cea de-a opta librarie Carturesti si cea mai mare librarie din Constanta, este deschisa iubitorilor de carte in incinta City Park Mall din Blvd. Al. Lapusneanu, nr. 116C.

Designul semnat Square One, mobilierul unic, ceaiurile aromate, librarii bine informati si comunicativi vor crea si aici atmosfera binecunoscuta a librariilor Carturesti care au impus de-a lungul timpului un nou mod de prezentare a produselor culturale destinate publicului larg. incepand cu luna noiembrie, ceainaria librariei va raspandi aromele rafinate ale ceaiurilor atent selectate si va fi gazda evenimentelor culturale la care cei interesati vor avea posibilitatea sa isi intalneasca scriitorii sau artistii preferati.

Rafturile librariei Carturesti isi asteapta cititorii cu o oferta bogata de carte romaneasca si internationala, de la bestselleruri la carti recomandate de librarii nostri, literatura in limbi straine, carti de specialitate: advertising, branding, marketing, management. Oferta este intregita de albume de arta, arhitectura si design provenind de la cele mai renumite edituri, dintre care mentionam Phaidon, Thames & Hudson si consacratele editii Taschen. in zona multimedia, clientii pot gasi muzici variate, clasica, jazz, world music, topurile actuale, dar si filme de arta, animatie sau documentare. Nu puteau lipsi ceaiul si toate accesoriile destinate prepararii, obiectele de design, papetaria Moleskine, Nouvelle Image, Atomic Soda, LemArt.De la deschiderea primei librarii, in anul 2000, pe strada Edgar Quinet din Bucuresti, si pana in prezent, Carturesti a devenit in mod cert unul dintre motoarele cresterii rapide a pietei culturale romanesti. in spatiile librariilor Carturesti, literatura, muzica, ceaiul, arta plastica, arhitectura, filosofia, filmul isi gasesc locul de intalnire, de fiecare data placuta, aromata, dichisita.

Librariile Carturesti contribuie la revitalizarea mediului cultural-artistic, initiaza si sprijina o serie de evenimente de responsabilizare sociala care au ca subiect spatiul urban si mediul inconjurator.

Pana la sfarsitul anului 2008, va fi inaugurata o librarie Carturesti in Suceava (design SKBD, arhitectii premiati la Bienala de Arhitectura, editia 2008) si va fi redeschisa libraria din Iasi (cea mai mare librarie din Moldova si una dintre cele mai mari din Romania – design Square One).