Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Cel mai nou videoclip al Suie Paparude, Moartea Boxelor a castigat premiul la sectiunea videoclip din cadrul Festivalului Filmul de Piatra

Marti, 10 Ianuarie 2012, Categoria: Videoclip

Cel mai nou videoclip al Suie Paparude, Moartea Boxelor a castigat premiul la sectiunea videoclip din cadrul Festivalului Filmul de Piatra Piesa Moartea Boxelor semnata de suie Paparude a castigat premiul pentru cel mai bun videoclip la cea de-a treia editie a Festivalului Filmul de Piatra (5-8 ianuarie 2012).

Ana Ularu, Andi Vasluianu, Irina Margareta Nistor, Aurelian Nica, Virgiliu Margineanu si Ticu Lacatuşu au jurizat competitia care a adunat 55 de scurtmetraje romanesti in categoriile Fictiune, Animatie, Documentar, Experimental, Videoclip si Extrem.

Clipul Moartea Boxelor, lansat oficial in octombrie 2011, a fost realizat de Anton Groves si Adrian Aghenitei (Studioset Production).

Moartea Boxelor se inspira din estetica filmelor noir, de la concept, regie si scenariu pana la post-productie.

"Videoclipul o are ca protagonista pe actrita Dina Rotaru.  Secventele exterioare au fost filmate intr-o singura noapte, in mai multe locatii din Bucuresti", explica Michi, liderul trupei suie Paparude.