Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Chris Rea - concert cu casa inchisa la Sala Palatului

Joi, 21 Ianuarie 2010, Categoria: Concerte

Chris Rea - concert cu casa inchisa la Sala Palatului Primul concert pe care Chris Rea il va sustine la Bucuresti luna urmatoare pe 6 februarie, se va desfasura cu casa inchisa, toate biletele puse in vanzare pentru acest eveniment fiind deja epuizate. Parte a turneului "The Very Best Of Chris Rea: Still So Far To Go", concertul de la Bucuresti se va desfasura pe 6 februarie la Sala Palatului si il va avea ca invitat special pe tanarul compozitor si chitarist Paul Casey.

Promovand ultimul sau album, o veritabila colectie "greatest hits", Chris Rea va sosi in Romania la inceputul lunii viitoare, pentru un concert deosebit care va purta amprenta unei cariere de peste trei decenii, toate biletele pentru acest spectacol fiind la acest moment epuizate. Show-ul de la Bucuresti este inclus in noul turneu al artisului ce va debuta pe 25 ianuarie in Germania. Dupa concertul de la Bucuresti, artistul britanic se va indrepta catre Moscova, Kiev, Frankfurt, Paris si Amsterdam, urmand a incheia turneul cu o serie de spectacole sustinute pe cele mai mari scene din Marea Britanie."Suntem onorati de raspunsul extraordinar pe care l-am primit din partea publicului roman inca de anul trecut, de la anuntarea concertului pe care Chris Rea il va sustine la Bucuresti. Acesta este unul dintre cei mai apreciati artisti internationali, iar faptul ca il putem vedea live la Bucuresti este un privilegiu si o reala bucurie pentru toti fanii de la noi din tara, dovada si ritmul alert in care s-au vandut biletele, desi mai sunt trei saptamani pana la data concertului. Multumim Peroni Nastro Azzurro care si de aceasta data ne-a fost alaturi demonstrand ca este un partener de cursa lunga, sustinator veritabil al muzicii live de calitate" a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Dupa ce anul trecut a lansat o colectie Best-Of, Chris Rea se afla momentan in studio pentru inregistrarea unui nou material a carui aparitie este programata pentru vara acestui an. Tot pentru 2010, artistul pregateste lansarea unei autobiografii, "The Road To Hell & Back Again", indelung asteptata de catre fanii din intreaga lume.

Oferit de Peroni Nastro Azzurro, concertul Chris Rea de la Bucuresti va avea loc pe 6 februarie la Sala Palatului. Artistul va fi insotit de Paul Casey, un tanar dar foarte apreciat compozitor, solist si chitarist, originar din Irlanda despre care Rea a declarat cu nenumarate ocazii ca "un astfel de talent apare numai o data la multa vreme".