Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Come back, Roisin

Miercuri, 20 August 2008, Categoria: Festivaluri

Come back, Roisin Daca organizarea v-a dat batai de cap la B'est Fest si a trebuit sa dati fuga de la concertul lui Roisin Murphy la cel al lui Manu Chao, cheer up - o puteti vedea din nou! Dupa show-ul electric de la inceputul verii, cei de la Emag!c Entertainment ne-o aduc pentru un nou concert care va avea loc pe 5 noiembrie la Sala Polivalenta!

Dupa aproape 10 ani de la debutul ei in muzica alaturi de Mark Brydon in cadrul trupei Moloko, Roisin Murphy si-a inceput cariera solo ramanand in atentia iubitorilor de ritmuri trip-hop si electro-funk. Nonconformismul care o caracterizeaza si-a pus amprenta nu numai asupra stilului sau vestimentar ci si asupra muzicii, sound-ul noilor albume fiind unul inconfundabil, devenind in scurt timp reprezentativ pentru scena dance underground. “Ruby Blue”, promovat de single-urile "If We're In Love" si "Sow into You", a fost lansat in iunie 2005, piesa “Ruby Blue”, cea care a dat si titlul albumului, fiind inclusa si pe coloana sonora a serialului “Grey's Anatomy”. Cel de-al doilea album al artistei, “Overpowered”, a aparut la sfarsitul anului 2007, la scurt timp dupa lansarea single-ului "Let Me Know", in colaborare cu Groove Armada.

Apreciata pentru prestatiile sale live cu adevarat electrizante, Roisin Murphy si-a trecut vara aceasta in agenda cateva dintre cele mai cunoscute festivaluri internationale: Werchter (Belgia), Benicassim (Spania), Rock Am Ring / Rock Im Park (Germania), Pinkpop (Olanda), Sonar (Spania) si Sziget (Ungaria). Roisin a putut fi vazuta pentru prima data intr-un concert la Bucuresti pe 6 iulie, in cadrul B’ESTFEST. Show-ul complet de sunet si lumina, dansul si vocea sa de exceptie au impresionat publicul roman, care pe 5 noiembrie va avea ocazia sa o revada intr-un nou spectacol, la Sala Polivalenta.

Biletele pentru acest eveniment costa 75 de lei si pot fi achizitionate de pe www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta.