Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Cumpara-ti bilet la Aerosmith si ajungi la Sao Paolo

Marti, 27 Aprilie 2010, Categoria: Diverse

Cumpara-ti bilet la Aerosmith si ajungi la Sao Paolo Kiss FM si Events te fac pachet si te trimit direct in Brazilia, sa vezi in avanpremiera ce te asteapta la Bucuresti! Pe 18 iunie, cea mai iubita trupa de rock a Americii canta la Romexpo, in cadrul turneului lor european din 2010 „Cocked, Locked, Ready to Rock!”. Cei care si-au luat deja bilete la concertul din Capitala sau urmeaza sa-si ia pana pe 18 mai 2010 au sansa sa-i vada pe „baietii rai din Boston” live la Sao Paolo, la concertul din 29 mai, atat pe scena, cat si in spatele scenei.

Kiss FM impreuna cu Events au dat startul unui concurs in care cumparatorii de bilete la Aerosmith sunt rasplatiti. Pe site-ul Kiss FM, ei trebuie sa completeze pana pe data de 18 mai un formular cu datele de contact si seria biletului pe care si l-au achizitionat deja pentru concertul Aerosmith de la Bucuresti, si pot castiga o excursie la Sao Paolo, in care atractia principala va fi o intalnire de gradul trei cu membrii trupei!

Biletele la concertul din Bucuresti, la pretul de 140 lei – Gazon B, 190 lei – Gazon A, 330 lei – Golden Ring si 590 lei – tribuna VIP (locuri pe scaune) pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu, nr. 56.