Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Demis Roussos si-a amanat concertele din Romania

Luni, 26 Martie 2012, Categoria: Concerte

Demis Roussos si-a amanat concertele din Romania Demis Roussos urma sa concerteze in aceasta primavara in 4 orase ale tarii: Timisoara, Iasi, Sibiu si Brasov (in datele de 1, 3, 5 respectiv 7 aprilie)

Din pacate, aceste concerte nu vor mai avea loc.   

Din cauza unor probleme de ordin medical si totodata pentru a proteja sanatatea artistului, organizatorii sunt nevoiti sa anuleze concertele!  

"Foarte multi fani au cumparat bilete pentru aceste concerte. Au existat fani din Germania, Italia si chiar Brazilia care au achizionat bilete. Ne pare rau daca sunt dezamagiti. Ne cerem scuze fata de ei si le multumim pentru intelegere." afirma organizatorii.       

Cei care si-au achizitionat deja bilete isi pot  recupera banii in perioada 23 martie - 1 mai 2012, de la casa de bilete de unde au fost cumparate.   

Trebuie doar sa mergi la magazinul respectiv, sa prezinti biletele intacte si valide si astfel iti vei putea recupera banii. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului/biletelor, fara alte comisioane sau servicii.   

Mai multe detalii privind recuperarea banilor puteti afla sunand la unul din numerele de telefon: 0735 869 831 / 0735 869 829.