Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

E.M.I.L si The MOOoD in ultima zi de Ciuc Summer Fest!

Joi, 10 Iunie 2010, Categoria: Diverse

E.M.I.L si The MOOoD in ultima zi de Ciuc Summer Fest! E.M.I.L. si The MOOoD vor urca pe scena Ciuc Summer Fest in ultima seara a festivalului, alaturi de Vita de Vie si Gary Moore. Ciuc Summer Fest va avea loc in perioada 16-18 iulie, pe stadionul Iolanda Balas Soter din Bucuresti, printre numele confirmate in program numarandu-se Pink Martini, Faithless, Suie Paparude, Urma, Vita de Vie, Sensor si Discoballs.

E.M.I.L., cea mai populara trupa de ska-punk din Romania va urca pe scena Ciuc Summer Fest in cea de-a treia zi a festivalului. Inspirat de stilul punk-rock californian, grupul s-a infiintat in anul 2000, pastrand si astazi influentele muzicale a doua dintre trupele internationale care i-au marcat evolutia: Green Day si Sublime. Trupa formata din Sorin Badulescu (voce), Gabi Georgescu (chitara), Andrei Stoianovici (chitara), Barbu Niculae (chitara bass) si Eugen Imecs (tobe) a devenit repede un nume de referinta in rock-ul autohton, aducand ca noutati ritmuri de ska si dub imbinate cu raggae si upsteady. Anul 2003 a marcat debutul discografic, E.M.I.L lansand E.P-ul “Cocktail verde”, ce a fost urmat de albumele “Rom, fum si vanilie” din 2005, si “Stiu, ti se pare absurd...” in 2009, materiale pentru care trupa a colaborat si cu nume cunoscute ale scenei rock - hip-hop autohtone printre care Butch, Aliosha sau DJ Hefe. Dupa aproape o decada de activitate muzicala, E.M.I.L are la activ si numeroase prezente in cadrul unor festivaluri din Romania, inclusiv editia B’ESTFEST 2008, trupa cantand in aceeasi zi cu nume precum Nelly Furtado, Manu Chao, Stereophonics, Roisin Murphy, Sunrise Avenue sau Kraak & Smaak. E.M.I.L a fost de altfel si una dintre trupele romanesti care au cantat in deschiderea concertelor Bloodhound Gang si NOFX de la Bucuresti.

The MOOoD este un alt nume ce va concerta pe data de 18 iulie la Ciuc Summer Fest. Infiintata in anul 2006, The MOOoD a devenit rapid una dintre cele mai apreciate nume ale curentului brit-indie rock autohton, devenind totodata si una dintre cele mai vizibile trupe romanesti dincolo de hotarele tarii. Cei patru membri - Marius Moise (voce), Bogdan Spirea (tobe, voce secundara), Mircea Voloh (chitara, voce secundara) si Horia Stere (chitara bass) si-au facut debutul international in cadrul unuia dintre cele mai importante festivaluri europene dedicat descoperirii si promovarii tinerilor artisti - Eurosonic Festival, din Groningen, Olanda. Grupul a concertat doi ani consecutiv pe scena B’ESTFEST fiind totodata prezent si in deschiderea show-ului Lenny Kravitz de la Bucuresti in 2008, in fata a peste 16.000 de oameni. Anul trecut, The MOOoD a cantat in ultima zi a festivalului EXIT, pe scena Fusion, alaturi de nume precum Mando Diao, Buzzcocks, Atheist Rap sau Elvis Jackson.

E.M.I.L si The MOOoD vor concerta vara aceasta in cadrul celui mai cool festival al verii, Ciuc Summer Fest, in aceeazi zi cu Gary Moore. Organizat de Emagic, Ciuc Summer Fest va avea loc in perioada 16 - 18 iulie, pe Stadionul Iolanda Balas Soter din Bucuresti, biletele pentru fiecare zi putand fi achizitionate online de pe www.myticket.ro, la diferite categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 90 lei, 160 lei si 220 lei.