Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Gianna rocks!

Marti, 23 Septembrie 2008, Categoria: Concerte

Gianna rocks! Circa 4000 de spectatori au vibrat alaturi de Gianna Nannini la concertul sustinut luni seara pe Arenele Romane, eveniment prezentat de Fiat Bravo si organizat de compania Events. Vremea a tinut cu noi si frigul n-a fost muscator precum ne asteptam - sau poate a fost "de vina" show-ul exploziv, amestec de rock si pop cu aroma inconfundabila de Italia...

Concertul a inceput pe la 8 si jumatate, ceva mai tarziu decat ora anuntata, din cauza unor probe de sunet prelungite, dar asteptarea a fost uitata rapid dupa inceputul in forta cu "Mosca Cieca" si "Revolution". Prezenta fantastic de energica, intr-un costum de piele, Gianna a mai calmat spiritele cu "Suicidio d'amore" si, dupa iesirea in varful picioarelor a fotoreporterilor, ne-a sedus cu "Profumo"."Ragazzo Dell’Europa" ceva mai incolo, cu un pian fermecator si un solo de vioara foarte misto - "ma' quello non e italiano" striga cineva din multime spre scena, catre acordurile cu gust de Balcani, si intr-adevar, solistul se numeste Bazil Vasilescu, dupa cum il prezinta Gianna in uralele multimii. O multime calda si pestrita, cu oameni de toate varstele, presarata cu grupulete de italieni entuziasti care-si racneau amorul din cand in cand ("Ti amo Giannaaaaaa"), cu tineri trendy care faceau poze cu iphone-ul si doamne bine, cu coc si haine elegante, miscandu-se pe ritm. Un public care s-a incins la maximul cu "I Maschi" si explodat in delir la "Meravigliosa creatura".

Bis apoi, cu "Bello e impossibile" si "Un’ Estate Italiana", o incheiere perfecta la un spectacol pe masura, cu proiectii reusite si muzicieni in forma, public cu bucurie in ochi si o cantareata foarte vie, intensa, mereu tanara.

[Adela Marcov]

(Foto: Events.ro)