Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Ia-ti bilet la Liveland Festival si primesti cadou o cartela SIM Orange PrePay !

Miercuri, 19 Mai 2010, Categoria: Festivaluri

Ia-ti bilet la Liveland Festival si primesti cadou o cartela SIM Orange PrePay ! Mai putin de 30 de zile ne despart de LIVELAND FESTIVAL, cel mai nou festival muzical, cu impact negativ minim asupra mediului, ce va avea loc in Bucuresti intre 17 si 20 iunie, la E-Uranus si The Ark. Biletele sunt in numar limitat si pot fi achizitionate online pe www.myticket.ro si www.eventim.ro, sau din reteaua Diverta, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Orange, Germanos si Vodafone din intreaga tara, si la FRONT (Calea Rahovei, 196A).

Biletele la LIVELAND FESTIVAL se pot cumpara si din urmatoarele locatii partenere: Control Club (Str, Academiei, 19), Pe Baricade (Str. Radu Voda, 23), Club Tago Mago (Str. Sperantei, 21) si magazinul Off the Record (Str. Blanari, 14).

Preturile biletelor sunt dupa cum urmeaza:

Abonament pe 3 zile - 17, 18 si 19 iunie (limitat la 500 de abonamente) : 75 Lei

Pret bilet joi, 17 iunie : 35 Lei (primele 500 de bilete) si 50 Lei (urmatoarele 500 de bilete)

Pret bilet vineri, 18 iunie : 35 Lei (primele 500 de bilete) si 50 Lei (urmatoarele 500 de bilete)

Pret bilet sambata, 19 iunie : 35 Lei (primele 500 de bilete) si 50 Lei (urmatoarele 500 de bilete)

Toti posesorii de bilete si abonamente vor primi cadou, la intrarea in incinta festivalului, o cartela SIM Orange PrePay cu 4 EUR credit inclus si oferta speciala preactiva.Aflat la prima editie, LIVELAND FESTIVAL isi propune sa prezinte publicului o selectie valoroasa de artisti reprezentand cele mai noi tendinte in peisajul muzical actual. Timp de trei zile, de joi pana sambata, pe scena festivalului vor urca formatii in voga in Europa si Statele Unite, de la trupe din noul val indie si electro pop de la Berlin si Londra (The Whitest Boy Alive, Fenech Soler), pana la veterani ai art-rock-ului experimental (Xiu Xiu, Hugo Race & True Spirit).Pe langa muzica, la festival vor fi si proiectii de filme cu tematica ecologica, showroom-uri de tehnologii si practici alternative, slow-food si agricultura organica, iar deseurile colectate in urma festivalului vor fi reciclate.LIVELAND FESTIVAL 2010 INTERNATIONAL LINE-UP

17 iunie / Opening Event

The Whitest Boy Alive (Germania)

18 iunie / Day One

Xiu Xiu (SUA)

The Cinematics (Marea Britanie)

Fenech Soler (Marea Britanie)

19 iunie / Day Two

Hugo Race & True Spirit (Australia/Marea Britanie)

To Rococo Rot (Germania)

Kissogram (Germania)

*Mai multi artisti, inclusiv trupe romanesti, vor fi anuntati in perioada urmatoare.

Duminica, 20 iunie, va fi rezervata proiectiilor de filme cu tematica ecologica, iar programul si pretul va fi comunicat in scurt timp.

Concertele vor avea loc in fostul cinema in aer liber E-URANUS (Str. Uranus 144, intre Casa Poporului si Piata de flori George Cosbuc), urmate de after-show parties la FRONT / The Ark (Calea Rahovei, 196 A). Proiectiile vor fi gazduite de “The Ark-1” Gallery.

Mai multe detalii despre festival sunt disponibile pe livelandfestival.ro.