Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Iron Maiden a scris istorie la Cluj Napoca pe riff-uri de heavy metal

Luni, 16 August 2010, Categoria: Concerte

Iron Maiden a scris istorie la Cluj Napoca pe riff-uri de heavy metal In aplauzele a zeci de mii de fani, legendele heavy metal au aprins “inima Transilvaniei” cu un show uluitor, facand publicul sa explodeze de bucurie si sa scandeze numele trupei timp de aproape doua ore! Iron Maiden s-a aflat duminica seara pentru prima data la Cluj Napoca, in cadrul unui eveniment oferit de clubul de fotbal CFR Cluj, organizat de Imagistica si Iconica.

Seara a fost deschisa in jurul orei 19:30 de trupa Cargo, care a electrizat publicul in ritmurile catorva dintre cele mai cunoscute piese ale sale: “Ziua Vrajitoarelor”, “Doi pasi in urma ta”, “Anarhia”, “Batacanda” sau “Daca ploaia s-ar opri”. Fanii s-au dezlantuit dupa primele acorduri de chitara, cantand alaturi de membrii trupei pe toata durata concertului.

Iron Maiden si-a facut aparitia pe scena putin inainte de ora 21:00, respectand promisiunea unui show memorabil! Dupa un intro in care fanii au recunoscut acordurile piesei “Transylvania” , Steve, Bruce, Dave, Adrian, Janick si Nicko au dat startul unui spectacol de aproape doua ore ce i-a fermecat pe cei peste 30.000 de spectatori veniti din toate colturile lumii. Fani din Belgia, Serbia, Ungaria, Franta, Germania, Mexic, Brazilia, Australia si chiar Noua Zeelanda s-au delectat cu un show complex, marca Iron Maiden, din care nu au lipsit decoruri spectaculoase, jocuri impresionante de lumini, ritmuri electrizante de heavy metal, dar si mascota Eddie. Alaturi de piese consacrate precum “Dance With Death”, “Brave New World”, “Fear Of the Dark”, “Iron Maiden” sau “Number Of the Beast”, artistii au interpretat si piese noi printre care si deja celebrul “El Dorado”, single lansat la inceputul lunii iunie ca o avanpremiera a celui de-al cincisprezecelea material discografic din cariera trupei, “The Final Frontier”, ce va aparea pe piata pe 16 august.

Concertul s-a incheiat in aplauzele frenetice ale fanilor care continua sa scandeze numele trupei preferate si dupa cele trei piese sustinute la bis. “Greii heavy metal-ului’ au multumit publicului, declarandu-se fermecati de caldura si entuziasmul cu care au fost primiti, pentru prima data, “in inima Transilvaniei”. Iron Maiden s-a aflat la treia sa vizita in Romania, fiind insa pentru prima data cand a sustinut un concert in Cluj Napoca.