Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Lady Gaga nu mai canta pe Arena Nationala ci in Piata Constitutiei

Miercuri, 1 August 2012, Categoria: Concerte

Lady Gaga nu mai canta pe Arena Nationala ci in Piata Constitutiei Lady Gaga nu va mai concerta pe Arena Nationala. Organizatorii au anuntat ca show-ul cantaretei americane va fi mutat de pe Arena in Piata Constitutiei.

Un comunicat de presa emis de Emagic anunta mutarea concertului Lady Gaga din 16 august in Piata Constitutiei, show-ul fiind programat intial pe Arena Nationala. Deci, se va modifica doar locatia concertului, nu si data.

Conform organizatorilor, decizia a fost luata "din considerente de ordin logistic, pregatirea productiei necesitand mai mult timp decat cel preconizat initial, fapt care ar fi afectat meciul de fotbal FC Dinamo - FC Barcelona, programat cu doar cateva zile inainte de concert".

Noua locatie va include locuri in tribune, care vor fi adaptate la categoriile de bilete vandute deja pentru Arena Nationala si renumerotate corespunzator.

Comunicatul Emagic anunta: "Se vor pastra categoriile de pret anuntate initial pentru biletele cu loc, acestea urmand a fi insa dispuse mai apoape de scena, avand o vizibilitate optima. Nici pe gazon categoriile de bilete nu vor suferi modificari.

Ca urmare a schimbarii locatiei, noul amplasament va permite ca incepand cu 31 iulie sa fie disponibila o noua categorie de bilete, in picioare - Gazon C. Aceste bilete vor putea fi achizitionate la pretul de 70 de lei pana pe 6 august, 90 de lei pana pe 15 august inclusiv si 110 lei in ziua evenimentului, la intrare".