Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Ladytron deschid concertul Depeche Mode

Luni, 5 Ianuarie 2009, Categoria: Noutati

Ladytron deschid concertul Depeche Mode Cel putin asa se anunta pe pagina lor de MySpace: "Shows with Depeche Mode in the Balkans, May 09".. hooray!

Ladytron a aparut in vara lui 1999, cand doi muzicieni din Liverpool - Reuben Wu si Daniel Hunt - le-au intalnit pe scotianca Helen Marnie si bulgaroaica (!!) Mira Aroyo. Numele trupei a fost inspirat de melodia cu acelasi nume lansata de Roxy Music.

Albumul lor de debut, intitulat "604", a fost lansat in 2001 sub label-ul Emperor Norton/Invicta HIFI, iar single-ul "Playgirl" a atras atentia publicului britanic si international. "Light & Magic", aparut in 2002, a beneficiat de un public mai larg si a inclus hiturile underground "Seventeen", "Evil" si "Blue Jeans". Dupa un turneu de promovare care a durat 18 luni, Ladytron au inregistrat cel de-al treilea album, "Witching Hour" (2005). De pe el au fost lansate doua single-uri ("Sugar" si "Destroy Everything You Touch") si pe parcursul urmatorilor doi ani trupa a concertat intens, aparand in fata a peste 4000 de spectatori in Bogota, Columbia - unde spectacolul a fost in cele din urma anulat de junta militara locala - si in deschiderea concertelor Nine Inch Nails, la cererea lui Trent Razor.Ladytron a finalizat cel de-al patrulea album de studio, "Velocifero", in februarie 2008, discul fiind lansat oficial in luna iunie, dupa o pre-lansare exclusiva pe iTunes. Velocifero evadeaza din granitele muzicii electro-pop cu o doza proaspata de new-wave si soul, vocile aparent disonante ale fetelor adaugand armonii provocatoare pe melodii precum "Runaway" sau "I’m Not Scared".

Daca va pasioneaza jocurile pe computer si ati incercat 2006 FIFA World Cup, Sims 2 Apartment Life Expansion Pack, FIFA 09 (EA Trax), NBA LIV 09 sau Need for Speed: Undercover, atunci sunteti deja familiarizati cu sound-ul Ladytron. Daca nu, aveti mai jos o mostra din cel mai recent album. Enjoy!