Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Luna Amara - premiera celui mai nou videoclip al piesei Pietre in Alb

Marti, 19 Februarie 2013, Categoria: Concerte

Luna Amara - premiera celui mai nou videoclip al piesei Pietre in Alb Sambata seara, pe 23 februarie, de la ora 21:00, formatia Luna Amara va concerta la Bucuresti in Club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50). Asta poate stiati deja, insa ce nu stiati este ca in cadrul acestui concert va avea loc in premiera proiectia celui mai nou videoclip al trupei, pentru piesa "Pietre in Alb" de pe albumul omonim!

Filmarile la videoclip au avut loc in luna ianuarie la Cluj alaturi de echipa Resize Media. "Pietre in Alb", in regia lui Dorin Marcu, are la baza un concept original al trupei, fiind un clip de stare care exprima vizual mesajul muzicii si al versurilor piesei. In plus, in rolul principal il putem vedea pe actorul Ovidiu Ghinita, tatal solistului Mihnea Blidariu.

"A fost foarte fain sa pot colabora, in sfarsit, din punct de vedere artistic cu tatal meu. El fiind actor iar eu muzician, a fost o colaborare care a venit ceva mai greu - ma bucur ca s-a intamplat in cele din urma", spune Mihnea.

Dupa acest concert de lansare, Luna Amara vor purta videoclipul prin tara in cadrul unui turneu national - datele vor fi anuntate cat mai curand!