Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Madonna lanseaza un album Best Of!

Vineri, 24 Iulie 2009, Categoria: Noutati

Madonna lanseaza un album Best Of! Castigatoare a numeroase premii Grammy, producatoare si compozitoare a proprilor materiale, Madonna detine recordul de a avea 39 de piese Number 1 in Billboard’s Hot Dance Club Songs Chart, 37 hituri in Top 10 Bilboard Pop Charts si sapte albume de locul 1 (incluzand ultimele patru materiale ale artistei)! Pentru fanii care vor sa asculte  cele mai cunoscute piese ale divei pe un singur disc, Madonna va lansa in septembrie un nou album, intitulat „Celebration”, o compilatie Best Of.

Hiturile ce vor fi incluse pe noul album au fost remasterizate si selectate chiar de Madonna si de fanii acesteia, printre track-uri numarandu-se „Everybody”, „Express Yourself”, „Vogue” sau „4 minutes”. „Celebration” va fi disponibil sub forma unui set de doua CD-uri, iar odata cu compilatia va fi lansat si un DVD, care va include videoclipuri care nu au fost pana acum disponibile in acest format.

Best Of-ul „Celebration” va include si doua piese noi, care au fost inregistrate de artista in New York. Primul single va fi lansat oficial pe 3 august si poarta numele compilatiei, fiind rezultatul cunoscutei colaborarii dintre Madonna si Paul Oakenfold. Videoclipul piesei „Celebration”, care va fi inclus pe DVD, a fost filmat in Milano si a fost regizat de Jonas Akerlund. Coperta albumului „Celebration” a fost creata de artistul „street pop” Mr. Brainwash, celebru mediul artistic pentru talentul lui de „a arunca intr-un blender artisti reprezentativi ai lumii culturale moderne si de a-l seta la viteza maxima”.Fanii Madonnei o vor putea vedea pe “regina muzicii pop” pentru prima data la Bucuresti pe data de 26 august, unde artista va sustine un concert exploziv in Parcul Izvor.  Parte a seriei Vodafone Best Music, promovat de Live Nation si organizat de Emagic, concertul Madonnei face parte din cel mai recent turneu al artistei, “Sticky & Sweet Tour”. Biletele ramase disponibile mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta sau online, de pe www.myticket.ro, la urmatoarele categorii de pret: 120 lei (Gazon B), 600 lei (Gold Bar) si respectiv 800 lei (cele VIP). Ultimele Pachete Gold, in valoare de 2250 lei, sunt disponibile doar prin comenzi telefonice sau prin e-mail, cei interesati putand afla mai multe detalii pe www.myticket.ro.