Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Madonna - socata de tragedia din Marsilia

Vineri, 17 Iulie 2009, Categoria: Noutati

Madonna - socata de tragedia din Marsilia In timpul amenajarii scenei pe care Madonna urma sa isi sustina concertul de pe Stadionul Velodrom din Marsilia, Franta, platforma scenei s-a prabusit. In urma incidentului, sapte membri ai echipei tehnice au fost raniti si unul dintre acestia a decedat, fapt confirmat si de catre purtatorul de cuvant al Madonnei, Liz Rosenberg.

In momentul aflarii tristei stiri, Madonna se afla in Udine, Italia, unde tocmai terminase proba de sunet pentru concertul de pe Stadio Friuli.  “Sunt socata de primirea unor asemenea vesti tragice. Gandurile mele se indreapta catre cei raniti si catre familiile acestora, catre toate persoanele afectate de aceste vesti cutremuratoare.” a declarat  artista.

Reprezentantii Emagic, organizatorii concertului din Romania, isi exprima regretele profunde fata de tragicul accident, gandurile acestora indreptandu-se catre familiile si prietenii celor afectati de acest eveniment.

Madonna va concerta pe 26 august la Bucuresti, in Parcul Izvor. Parte a seriei Vodafone Best Music, promovat de Live Nation si organizat de Emagic, concertul face parte din “Sticky & Sweet Tour”, turneul de promovare al celui de-al unsprezecelea album al artistei, “Hard Candy”.