Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Nouvelle Vague la Sala Palatului

Vineri, 5 Septembrie 2008, Categoria: Festivaluri

Nouvelle Vague la Sala Palatului Dupa succesul inregistrat anul acesta in cea de-a doua zi de B’ESTFEST, celebrul grup de muzicieni francezi Nouvelle Vague va reveni in toamna in Romania. Spectacolul va avea loc pe scena Salii Palatului din Bucuresti, in data de 22 noiembrie.

Tradus prin "new wave" in engleza si "bossa nova" in portugheza, numele trupei are drept origini noul val al cinematografiei franceze din anii ’60 si miscarea de revitalizare a chanson-ului traditional. Avand ca sursa de inspiratie muzica punk si post-punk, alaturi de curentul new-wave, grupul Nouvelle Vague a fost infiintat de producatorii francezi Marc Collin si Olivier Libaux, care i-au recrutat mai apoi pe Anaïs Croze, Camille Dalmais, Phoebe Killdeer, Mélanie Pain si Marina Céleste. In 2004, Nouvelle Vague a debutat in Europa cu albumul omonim, un an mai tarziu LP-ul aducandu-le succesul si dincolo de ocean, in Statele Unite. Cel de al doilea material discografic, "Bande a Part", a fost lansat in 2006, urmat in 2007 de „Coming Home”.Vara aceasta, trupa a impresionat publicul B’ESTFEST cu un show de exceptie, reinterpretand intr-un mod original hituri celebre precum "Love Will Tear Us Apart", "Too Drunk to Fuck", "Blue Monday", "Friday Night, Saturday Morning".

Biletele pot fi achizitionate de pe www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta la urmatoarele categorii de pret, in functie de pozitia in sala: 60, 85, 110 si 140 de lei.

Concertul sustinut de Nouvelle Vague pe 22 noiembrie se inscrie in proiectul FUSION STUDIO WEEKEND organizat de Emag!c Entertainment toamna aceasta la Sala Palatului. Proiectul include si un al doilea spectacol ce va avea loc pe 23 noiembrie, fiind sustinut de orchestra suedeza Koop. Biletele pentru cea de-a doua zi sunt disponibile la aceleasi categorii de pret iar persoanele interesate de cele doua evenimente pot achizitiona un bilet valabil pentru ambele zile de spectacol, respectiv 22 si 23 noiembrie, fie din reteaua magazinelor Diverta, fie de pe www.myticket.ro, beneficiind astfel si de o reducere, categoriile de pret fiind: 100, 150, 190 si 240 de lei.

(Sursa: emagic.ro)

Daca la B'est Fest ati fost nevoiti sa faceti naveta intre scene si nu le-ati vazut pe frantuzoaice live, atunci nu ratati concertul din 22 noiembrie. Ce-i drept Sala Palatului nu e tocmai locul ideal de topaiala (iar muzica lor va va ridica de pe scaune, cu siguranta), dar muzicile merita oricum. Aveti mai jos o mostra de pe primul lor album, "I melt with you" (cover dupa Modern English). Enjoy! :)