Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Oceana canta la BestFest

Miercuri, 13 Mai 2009, Categoria: Festivaluri

Oceana canta la BestFest Una dintre cele mai solicitate piese de la momentul actual, "Cry Cry" interpretata de Oceana,  va putea fi ascultata live vara aceasta, pe scena B’ESTFEST – tanara artista este cel mai recent nume confirmat in line-up-ul editiei de anul acesta a festivalului, pe 3 iulie. B’ESTFEST se va desfasura vara aceasta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo, printre artistii confirmati numarandu-se The Killers, Moby, Motorhear, Franz Ferdinand, Orbital, Santana, Manowar, lista completa si programul pe zile fiind disponibile pe site-ul www.bestfest.ro.

La doar 25 de ani, Oceana a reusit sa-si transpuna experienta personala in piese superbe, cu versuri puternic incarcate de dorinta, dragoste si viata. Cu un stil inedit ce alatura ritmurile moderne muzicii soul a anilor ‘60, Oceana reuseste sa faca legatura dintre extreme: alb si negru, funk si soul, jazz si pop, aducand sonoritatile traditionale in topurile actuale, gratie vocii sale deosebite, carismei si prezentei scenice fermecatoare.

Nascuta intr-o familie de artisti (mama - un designer haute-couture din Germania, tatal – muzician din  Colonia Caraibeana Franceza) Oceana a fost inconjurata inca din copilarie de cantareti, artisti, muzicieni si oameni din industria filmului, aceste personalitati influentandu-i destinul si dezvoltarea artistica. A luat lectii de balet inca din copilarie, iar la 5 ani a primit primul sau rol intr-un film. Ca adolescenta, a castigat o bursa pentru studii muzicale, iar pentru primele lectii de canto a avut-o drept profesoare pe cantareata italiana Etta Scollo.

Perseverenta si disciplina au ajutat-o pe Oceana sa isi croiasca rapid drumul in industria muzicala: a inceput sa lucreze la Londra, apoi a calatorit la New York pentru inregistrarea albumul de debut – "LOVE SUPPLY". Melanjul de soul-pop, R’n’B si reggae de cea mai buna calitate a convins definitiv publicul si criticii, primul single de pe album – "Cry Cry" - fiind una dintre cele mai des solicitate piese in playlisturile radiourilor!