Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Remember Roisin?

Marti, 21 Octombrie 2008, Categoria: Festivaluri

Remember Roisin? Se apropie noiembrie, luna cu cea mai sexy oferta de concerte din toamna asta... incepand cu ea, diva electro, Roisin Murphy, ex-solista de la Moloko, cea care a contribuit cu backing-vocals excelente la partituri apartinand unor artisti variati, de la Handsome Boy Modeling School la Boris Dlugosch ("Never enough", piesa acestuia din urma, inregistrand un succes enorm in cluburi).

Dupa "Ruby Blue" (2005) si "Overpowered" (2007), Roisin a declarat in august ca a inceput lucrul la un al treilea album, la care va colabora tot cu Sage Francis, producatorul lui "Overpowered", cel care a produs si single-ul "Slave to love", un cover dupa piesa lui Bryan Ferry, utilizat de o reclama la Gucci Pour Homme.

Ati vazut-o, deci, pe Roisin la B'est Fest si vi s-a facut dor de ea? N-ati apucat s-o auziti pe scena, dar prietenii v-au povestit cat a fost de misto? Haideti la Sala Polivalenta pe 5 noiembrie de la ora 20:00. Veti avea parte de un spectacol unic de lumina, culoare si sunet. Garantat.