Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Roisin vrea trandafiri rosii in backstage

Marti, 4 Noiembrie 2008, Categoria: Diverse

Roisin vrea trandafiri rosii in backstage Roisin Murphy va concerta miercuri, 5 noiembrie la Sala Polivalenta, in cadrul unui eveniment oferit de Perroni Nastro Azzurro. Aflata pentru a doua oara in Romania, diva electro nu a avut pretentii exagerate, singura ‚extravaganta’ fiind deja celebrul buchet de trandafiri rosii in cabina sa, solicitat de Roisin la fiecare concert al ei. Biletele costa 75 de lei si mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, urmand ca in seara evenimentului, acestea sa fie disponibile si la intrare.

Considerata un adevarat „fashion icon”, si o prezenta stralucitoare la cele mai importante prezentari de moda din intreaga lume, Roisin Murphy isi pastreaza stilul nonconformist si in materie de... licori! Pentru concertul de la Bucuresti, artista a solicitat o gama variata de bauturi fine: vinuri vechi frantuzesti, dar si autohtone, sampanie sau rom de 9 ani. Din culise nu vor lipsi nici bauturile energizante, fructele proaspete sau ceaiurile de diferite arome. In ceea ce priveste specialitatile culinare, artista si membrii trupei sale nu sunt deloc pretentiosi: patru sortimente de pizza pentru momentele de relaxare de dupa concert.

Accesul publicului se va putea face incepand cu ora 19:00, iar dupa warm-up, in jurul orei 21:00 vor urca pe scena membrii Sunday People. Roisin Murphy isi va face aparitia in jurul orei 22:00 si promite publicului roman un show fabulos!

Fost membra a trupei Moloko, alaturi de Mark Brydon, Roisin Murphy si-a inceput cariera solo cu albumul “Ruby Blue”, in iunie 2005, single-urile "If We're In Love" si "Sow into You" ajungand instant hituri in randul iubitorilor de ritmuri trip-hop si electro-funk. Sound-ul Roisin Murphy, nonconformist si inconfundabil, a devenit in scurt timp reprezentativ pentru scena dance underground. Cel de-al doilea album al artistei, “Overpowered”, a aparut la sfarsitul anului 2007, la scurt timp dupa lansarea single-ului "Let Me Know", in colaborare cu Groove Armada.