Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Santana vrea sa cante peste 2 ore la BestFest

Marti, 9 Iunie 2009, Categoria: Festivaluri

Santana vrea sa cante peste 2 ore la BestFest Vara aceasta, Santana va fi cap de afis al zilei de 4 iulie din cadrul B’ESTFEST 2009, legendarul chitarist promitand fanilor romani un spectacol cu adevarat special. Dat fiind faptul aceasta este prima oara cand Santana concerteaza in Romania, dupa mai bine de patru decenii de cariera, artistul a solicitat extinderea show-ului la peste doua ore! Tot in seara de sambata, 4 iulie, pe scenele B’ESTFEST vor mai urca The Charlatans, The Ting Tings, Looptroop Rockers si The MOOoD.

Intre multiplele aparitii live din Las Vegas, in cadrul proiectului “Supernatural Santana: A Trip Through the Hits”, celebrul Carlos Santana va porni vara aceasta si intr-un turneu european, ce va cuprinde 15 spectacole. Turneul va debuta chiar la Bucuresti, in cadrul B’ESTFEST 2009, Santana declarandu-se deosebit de entuziasmat de acest concert, primul pe care il va sustine in fata fanilor din Romania, in cei peste patruzeci de ani de cariera. Si special cu aceasta ocazie, chitaristul si trupa sa au pregatit un spectacol ce nu trebuie ratat sub nicio forma: cel putin doua ore de show live alaturi de unul dintre cei mai importanti artisti din istoria muzicii! “Desi initial negocierile cu  agentul s-au purtat pentru o durata mai mica a spectacolului, Santana a insistat sa modificam programul astfel incat sa aiba la dispozitie peste doua ore pentru intregul sau show, pregatit special pentru Romania! Este prima oara cand primim o astfel de cerere, iar surpriza este cu atat mai mare cu cat vine din partea unui artist de talia lui Carlos Santana!”, a declarat Laura Coroianu, Director Executiv Emagic.Chitara lui Carlos Santana - una dintre cele mai renumite “amprente” muzicale din istorie – a oferit hituri precum “Samba Pa Ti”, “Black Magic Woman”, “Oye Como Va” “Put Your Lights On”, “Smooth”, “Maria Maria”, “Corazon Espinado”, sau “Into The Night”, si i-a adus artistului zece premii Grammy si includerea in topul Rolling Stone al celor mai buni 100 de chitaristi din toate timpurile! Dupa spectacolul de la Bucuresti, Carlos Santana va concerta in Turcia, Grecia, Macedonia, Serbia, Croatia, Italia, Austria si Germania, la sfarsitul turneului umand a se intoarce in Las Vegas pentru a-si continua show-urile in clubul The Joint din cadrul Hard Rock Hotel & Casino.

Oferit de Romtelecom si sustinut de Alto si Dacia, festivalul B'ESTFEST se va desfasura vara aceasta in perioada 1-5 iulie, la Romexpo. Alaturi de Santana, afisul B'ESTFEST 2009 va mai cuprinde nume precum The Killers, Moby, Motörhead, Orbital, Franz Ferdinand si Manowar, lista tuturor artistilor confirmati pana in prezent fiind disponibila pe site-ul oficial al festivalului, www.bestfest.ro. Biletele pentru Ziua Zero si biletele de o zi ( 130 lei pana pe 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta.