Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Sub_Carturesti devine Cafe Verona

Luni, 20 Iulie 2009, Categoria: Noutati

Sub_Carturesti devine Cafe Verona De curand, spatiul expozitional sub_Carturesti a imbracat haine si arome noi, de cafenea, devenind, incepand cu aceasta vara, Café Verona.

Cu o capacitate de 100 de locuri, Café Verona pune la dispozitia iubitorilor de arte si carte un meniu bazat pe tipurile de cafea Illy, carora li se adauga 20 de soiuri de vinuri autohtone sau importate din tari precum Franta, Italia, Chile si Argentina, bere, cocktailuri, siropuri provensale, ceai, croissante si prajituri.

Cafeneaua va continua sa gazduiasca lansari de carte, concerte, ateliere de creatie, conferinte de presa, dar si seminarii sau workshop-uri business-to-business, business-to-consumer si business-to-government.

Design-ul minimalist, cu linii sobre, naturale, inspirat de ambient, este semnat de atelierul arhitectilor Doina si Serban Sturdza, piesele de mobilier fiind concepute special pentru acest proiect.

Cafeneaua este deschisa intre orele 10:00-21:30, de luni pana vineri, si 11:00-21:30, in week-end. Accesul se face prin ceainaria librariei pana la sfarsitul lunii august, cand Café Verona va dispune de o intrare separata prin curtea Gradinii Verona (Str.Pictor Arthur Verona nr.15).



Gradina Verona este deja deschisa publicului in fiecare seara dupa ora 18:00 iar in ultima saptamana a lunii iulie, o data cu finalizarea lucrarilor, va oferi aproximativ 500 de locuri intr-un spatiu verde si linistit in mijlocul Bucurestiului.

Evenimente la Café Verona in perioada urmatoare

In perioada 20 iulie – 5 august Café Verona va invita la expozitia Understanding History, semnata de Dragos Burlacu, curator Cosmin Nasui. Proiectul Understanding History a pornit, dupa cum marturiseste artistul, “de la o nevoie de a rememora istoria recenta a tarii si, implicit, de a realiza conexiuni cu prezentul pentru a intelege viitorul”.

Pe 21 iulie, de la ora 14:00, Café Verona va gazdui conferinta de presa insotita de sesiunea de autografe ce vor fi acordate de trupa de tango electronic Narcotango, sosita in Romania pentru a concerta pe 23 iulie, la Amfiteatrul Mihai Eminescu, din Parcul National.