Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Subsonic Experience@Subsonic Festival

Vineri, 3 August 2012, Categoria: Festivaluri

Subsonic Experience@Subsonic Festival Subsonic Festival inseamna 2 scene, 42 de artisti si 68 de ore de muzica. De asemenea, exista si un loc special amenajat - Subsonic Experience - cu spatii de joaca: fussball, ping pong, paintball si spatii de relaxare: hamace, bean beguri, decoruri realizate special pentru festival, zona de catarari in copaci, tiroliana.

Subsonic dispune si de un spatiu generos de campare destinat publicului, dotat cu toate facilitatile necesare (toalete, lavoare, dusuri cu apa calda, etc.).

Accesul in camping este permis doar celor care au un voucher de camping. Voucher-ul este in valoare de 30 lei (detalii, pe www.subsonic.ro, sectiunea Bilete), acesta fiind valabil pentru tot weekend-ul.

Posesorii voucherelor pot intra in zona de camping fie cu cortul personal fie beneficiind de serviciile auxiliare puse la dispozitie: inchiriere cort. Pentru mai multe detalii sau rezervari, adresa camping@subsonic.ro va sta la dispozitie.

Pretul de inchiriere al unui cort este de 50 lei

Accesul in camping se face incepand de vineri, 3 august, ora 16.00. Campingul trebuie eliberat luni, 6 august, la orele 12.00

In zona de camping se poate intra cu mancare si cu 2 litri de apa. Este strict interzisa intrarea cu bauturi alcoolice

Mai multe, pe http://www.subsonic.ro/camping.html

Pe langa acestea, Subsonic Festival va avea un spatiu denumit Subsonic Bazar, de unde se vor putea achizitiona produse nealimentare. De mentionat faptul ca exista si o zona de unde se pot cumpara produse alimentare si bauturi.

Abonamentele pentru Festivalul Subsonic (3-5 august Parcul Paulesti) s-au pus in vanzare in retelele bilete.ro si myticket.ro si pot fi achizitionate cu 99 de lei pana la eveniment si cu 129 de lei la fata locului.