Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Suie Paparude revin la Beck’sperience

Joi, 23 Octombrie 2008, Categoria: Festivaluri

Suie Paparude revin la Beck’sperience Beck’sperience prezinta Suie Paparude in deschiderea concertului Underworld! Cea mai cunoscuta formatie de muzica electronica autohtona va concerta la Romaero, vineri 7 noiembrie. Evenimentul este organizat de Compania Events, cu sprijinul Club Kristal si Sunrise.

Proiect ambitios, Beck’sperience continua seria de evenimente din acest an, dupa festivalul indoor din iunie, cand au concertat Suie Paparude, Goldfrapp, Vive la Fete, Stereo MC’s, Addictive TV si Kraak&Smaak. Pe 2 august a urmat concertul extraordinar Massive Attack, unul dintre cele mai inovatoare si influente trupe ale generatiei lor. Combinatia dintre muzica lor, vizualurile United Visual Artists si mesajele de constientizare sociala a reusit sa impresioneze publicul roman. Cei peste 12.000 de spectatori prezenti la cele doua editii ale Beck’sperience si puternica mediatizare a evenimentelor au asigurat succesul platformei Beck’sperience. Beck’s este astazi berea germana cea mai bine vanduta in lume, cu prezenta activa in peste 120 de tari. Caracteristicile, calitatea germana a Beck’s si asocierea cu spiritul tanar si nonconformist, fac ca aceasta bere sa fie foarte cautata de consumatori, care se identifica cu valorile Beck’s. De aceea Beck’s si-a propus sa aduca inovatia si in industria de entertainment din Romania, lansand conceptul Beck’sperience.

Platforma Beck’sperience si-a propus sa ofere publicului din Romania experiente live speciale, cu trupe care imbina stiluri muzicale inovatoare. Iata de ce trupa Suie Paparude a fost cea mai buna alegere pentru a deschide concertul Underworld. Formatie de muzica electronica cu traditie, membrii Suie Paparude au fost printre pionierii genului in Romania. Trupa are in palmares numeroase concerte in tara si peste hotare: Belgia, Bruxelles si Gent, precum si participari la multiple festivaluri internationale de gen. In 2001, cei doi includ piesa „Ajutor” pe coloana sonora a filmului „Inhabited”, produs la Hollywood. In vara anului 2006, Suie Paparude concerteaza la festivalul rock de la Periam in deschiderea trupei punk Exploited, apoi la festivalul Peninsula -Tirgu Mures. In aceeasi vara sunt chemati sa concerteze pentru a doua oara in fata a peste 20.000 de specatori la Liberty Parade, experienta la care se adauga cele sase participari succesive la festivalul TMBASE din Timisoara. Pe 5 iunie, membrii trupei Suie Paparude au fost cei care au deschis prima editie Beck’sperience.Concertul Underworld este unul dintre cele mai asteptate evenimente de catre fanii genului electronic. In marile orase ale lumii, de la Sofia la Miami, din Berlin si pana in New Jersey, cei doi membri ai Underworld au concertat in fata a mii de fani. Show-urile lor sunt de fiecare data altfel. Setlist-ul nu este niciodata batut in cuie, iar reprezentatiile lor sunt un sir de improvizatii studiate, de interpretari spontane ale momentului. La fel de apreciati si de catre colegii de breasla, duo-ul Underworld au strabatut in turneu Statele Unite ale Americii (San Francisco, Los Angeles, Red Rocks, etc), alaturi de arhicunoscutul Paul Oakenfold. La festivalul All Points West, Radiohead au dedicat piesa cu care si-au inchis concertul, Everything in its Right Place, celor de la Underworld, ce cantasera in deschidere. La Love Parade, festivalul etalon al genului, Underworld a impartit scena cu Armin Van Buuren si Paul Van Dyke, rezultand un spectacol incendiar, care a tinut publicul in priza mai bine de 8 ore.

Ora de incepere a concertului s-a modificat. Showul va avea loc incepand cu ora 21.00 (fata de 20.00 anuntat initial), iar accesul publicului se va face incepand cu ora 19.00.

Biletele pot fi achizitionate prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro si www.bilete.ro si in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din intreaga tara. Categoriile de bilete sunt: acces general - 75 RON (sau 100 RON in ziua spectacolului) si acces Golden Ring (zona cu vizibilitate maxima, in fata scenei) - 100 RON (sau 125 RON in ziua spectacolului).