Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

SummerJam Fest 2010 muta ritmurile urbane in padurea Paulesti

Miercuri, 28 Aprilie 2010, Categoria: Festivaluri

SummerJam Fest 2010 muta ritmurile urbane in padurea Paulesti SummerJam Fest revine vara aceasta cu cea de-a patra editie, promitand sa includa pe afisul festivalului si mai multe stiluri de muzica urbana decat in anii precedenti, de la hip-hop, reggae si soul, la rock, electro, funk si drum’n’bass. SummerJam Fest va avea loc intre 2 si 4 iulie, in Padurea Paulesti (Jud. Prahova, la o distanta de 1 km de Ploiesti si 75 Km de Bucuresti), si va beneficia de participarea unor nume precum Promoe, Ziggi, DJ Vadim’s The Electric, DJ Rafik, JFB, Sabac Red, A-Skillz, Gojira sau Maximilian.

Dupa doua editii in Bucuresti si una in Vama Veche, SummerJam Fest isi face bagajele si se muta cu tot cu samplere, platane, trompete si tobe in Padurea Paulesti, alaturi de cateva dintre cele mai apreciate nume ale muzicii urbane. Festivalul promite sa-si intampine publicul cu doua scene (Summer Stage si Jam Stage) de peste 40.000W, o zona de club (Summer Club Goblin), un camping cu toate utilitatile necesare, precum si o zona dedicata activitatilor sportive. De asemenea, SummerJam Fest va avea o zona dedicata restaurantelor si barurilor, un targ cu articole vintage, handmade si urban wear, precum si o zona dedicata work-shop-urilor.

Line-up-ul de anul acesta a SummerJam Fest va include numeroase genuri, de la breakbeat, garage, techno si electronica, la hip-hop, reggae, dancehall si funk, printre numele deja confirmate pe afisul festivalului numarandu-se Promoe & Cosmic (Looptroop), Ziggi & The Renaissance Band, DJ Vadim’s The Electric, DJ Rafik, JFB, Sabac Red of Non Phixion, Snowgoons & Sicknature, A-Skillz, True Ingredients, Maximilian si Gojira.

Biletele pentru SummerJam Fest s-au pus deja in vanzare in reteaua magazinelor Diverta si online pe www.myticket.ro. In perioada 19 aprilie - 10 mai vor fi disponibile abonamente pe toate cele trei zile de festival, la pretul de 80 lei, incluzand si camparea. Preturile vor fi diferite in functie de perioada achizitionarii, urmand ca acestea sa creasca pe masura ce se apropie evenimentul. Bilete individuale pentru cele trei zile de festival se vor putea procura doar in ultima perioada de vanzare.

Pentru line-up-ul complet si pentru mai multe detalii despre SummerJam Fest, cei interesati pot vizita site-ul oficial al festivalului, www.summerjam.ro.SummerJam Fest 2010 line-up:

Promoe - membru al celebrei trupe de hip-hop Looptroop Rockers, Promoe a mai concertat in Romania atat ca artist solo, cat si alaturi de grupul sau. La Summer Jam Fest, Promoe va avea alaturi un alt membru Looptroop, CosMIC.

Ziggi este un artist de origine olandeza ce imbina in muzica sa reggae, hip-hop si dancehall, single-urile “Blaze It”, “Need To Tell You This”, “Gonna Leave You” cucerind primele pozitii din topurile reggae din toata Europa.

DJ Vadim este un muzician plurivalent: producator de radio, producator muzical, DJ, membru fondator al numeroase grupuri - 7 Notas 7 Colores, One Self si The Electric, cel mai recent proiect al sau, alaturi de care va veni si la SummerJam Fest.

Ex-membru al Non Phixion, trupa-cult a hip-hop-ului underground, Sabac Red si-a lansat primul album solo “Sabacolypse” sub labelul independent Psycho+Logical-Records in 2004, urmat de doua compilatii si un nou CD/DVD, “The Ritual”, in 2007.

Sicknature & Snowgoons, cunoscuti in special ca producatori pentru albumele semnate La Coka Nostra, Ill Bill, Canibus, Q-Unique, Outerspace sau Army Of The Pharaohs, sunt o combinatie germano-daneza ce a cucerit definitiv hip-hop-ul European in 2010.

“King of the booty breaks” Deekline, pe numele sau real Nick Annand, este un nume cu rezonanta atat in zona underground cat si in mainstream in Marea Britanie, strans legat de activitatea unor label-uri precum Rat Records, Giant Pussy records, Cut & Run, Hot Cakes, Booty Breaks, Sludge sau Hardcore Beats.

True Ingredients este o un proiect muzical britanic ce imbina stiluri precum hip-hop, funk si jazz intr-un show incendiar, ce a cucerit atat publicul, cat si criticii muzicali.