Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Teatrul cucereste parcurile

Marti, 14 Iulie 2009, Categoria: Teatru

Teatrul cucereste parcurile In vara asta distractia vine in cartierul vostru! La initiativa Comisiei pentru Cultura a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, Primaria Municipiului Bucuresti prin ArCuB - Centrul de Proiecte Culturale si directiile specializate organizeaza evenimentul BUCURESTI - CARTIER DE VARA, in parteneriat cu Primariile Sectoarelor 1, 2, 3 si 5.

Intre 17 iulie si 20 septembrie, sfarsitul de saptamana este rezervat atmosferei de vacanta.

Si ce loc este mai potrivit pentru a va petrece timpul liber decat parcul? Timp de 10 saptamani, de vineri pana duminica, sunteti invitati la o plimbare de seara presarata cu spectacole de teatru, manifestari de cultura urbana, concerte, dans si multa voie buna.

Parcurile Bazilescu, National (Centrul Cultural "Mihai Eminescu"), Titanii si Sebastian iau peste vara locul salilor de spectacol.

Teatrul cucereste parcurile! In fiecare week-end, dimineata de la ora 10:00 si seara de la ora 20:00, va asteapta momente de relaxare si divertisment.

Fie ca preferati creatiile pentru copii, comedia dell`arte, teatrul de magie sau spectacolele clasice, zeci de artisti va vor oferi montari de succes. Reprezentatiile vor fi sustinute de actorii teatrelor profesioniste din Bucuresti (Bulandra, Nottara, Mic, Evreiesc, Ion Creanga, Excelsior, Tandarica, Opera Comica, Constantin Tanase, Masca si Metropolis), de trupe independente (D`Aya, Spiridusii Povestilor, Teatrul de Magie Andrei Teasca, Pur Anima s.a.), de studentii UNATC si de elevii Scolii de Arta Bucuresti.

In serile cand nu e teatru, e muzica: jazz cu A.G. Weinberger, cantecele Bucurestiului de altadata cu Silviu Biris, partituri de opera cu soprana Anca Parlog, muzica medievala cu „Truverii”.

Un invitat special al evenimentului este Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, care aduce in prim plan proiectul KARTIER. Manifestarea are ca scop promovarea culturii urbane, sub toate formele ei, fie ca ne referim la muzica (rap, electro, rock, folk), la dans (street, break dance) sau la sporturi extreme (rolling, skateing, biking).

Programul evenimentului este disponibil pe site-ul www.arcub.ro.