Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

The Jet Set Band a cantat in deschiderea concertului IRIS

Luni, 17 Mai 2010, Categoria: Concerte

The Jet Set Band a cantat in deschiderea concertului IRIS The Jet Set Band a facut deschiderea concertului IRIS de joi, 13 mai 2010 la Jet Set Events Hall in capitala. Publicul a savurat fiecare piesa a legendarilor IRIS, dar si piese din repertoriul international interpretate de IRIS precum "I want to break free".

Este de apreciat ca si publicul tanar gusta muzica buna romaneasca. Varsta medie a participantilor la concert nu a depasit 30 ani. Unul dintre fanii din noua generatie a declarat : "Ma simt onorat sa fiu la acest concert, este primul pentru mine si nu credeam ca IRIS pot transmite asemenea vibratii de fericire si melancolie, in acelasi timp..."

Serile cu muzica buna live pot fi savurate si in fiecare VINERI la Jet Set, alaturi de trupa Jet Set Band.

Jet Set este un proiect indraznet, un brand fresh, pornit si dezvoltat din pasiunea pentru evenimente, avand in conducere o echipa tanara si deosebit de motivata. Din toamna 2010 Jet Set pregateste evenimente pentru diverse categorii de public, ce vor starni cu siguranta curiozitatea bucurestenilor.

Parteneri media si sustinatori ai proiectului:

Europa FM, Music Channel, SapteSeri, Iconcert.ro, Metropotam.ro, Apropo.ro, Neogen.ro, Port.ro, 220.ro, 25h.ro, Afterhours.ro, VipStyle.ro, Letsrock.ro, Monden.info, Bucharestlife.ro, Diseara.ro, Muzicabuna.ro, Muzica.ro, Cascar.ro, Rockstage.ro, MiculParis.ro, Onlinestudent.ro, 1801.ro, SalsaGalaxy.ro, Pubbing.ro, Sofresh.ro, CalendarEvenimente.ro, Presainblugi.com, SalutMagazin.com, Evenimente-Bucuresti.ro, Dancenews.ro, CeFacemDiseara.ro, StarMediaProduction, Anyplace.ro