Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Totul despre transport si camping la Subsonic Festival

Miercuri, 1 August 2012, Categoria: Festivaluri

Totul despre transport si camping la Subsonic Festival Pentru ca Subsonic Festival se apropie cu pasi repezi,

venim cu informatii complete despre transport (mijloacele de transport cu care se poate ajunge la Paulesti si programul acestora) si despre camping (costuri si alte informatii necesare publicului).

CUM SE POATE AJUNGE LA SUBSONIC FESTIVAL

Cu sprijinul Regiei Autonome de Transport Ploiesti, spectatorii Subsonic vor avea la dispozitie  o linie speciala de transport pana la intrarea in zona de festival, care va functiona tur si retur, de la gara de tren Ploiesti Sud pana la intrarea in spatiul de desfasurare a festivalului Subsonic.

Autobuzele vor avea inscriptionat textul Linie speciala Subsonic si vor circula cu o frecventa de 2 ore, incepand cu ora 15:00 in data de 3 august (vineri, prima zi de festival) si respectiv ora 11:00 in zilele de 4 si 5 iulie, pana la ora 03:00. Se va circula in directia Subsonic Festival numai pana la ora 01.00.

Plata calatoriei se va face prin achizitionarea unui bilet in valoare de 1.60 RON, si se va achita la urcarea in autobuz.

Pentru cei care ajung cu trenul in Ploiesti la gara de tren Ploiesti Vest, pot lua autobuzele nr. DOI (2) si DOI B (2B) pana la gara de tren Ploiesti Sud, locul de unde vor pleca autbuzele catre Subsonic Festival.

Pentru informatii legate de mersul trenurilor puteti accesa pagina INFOFER (http://infofer.ro/)

Pentru cei care calatoresc din Bucuresti, inafara de tren, puteti folosi si microbuze. Accesind pagina AUTOGARI (http://www.autogari.ro/Transport/Bucuresti-Ploiesti/643-451.aspx), puteti gasi orele de plecare ale microbuzelor catre Ploiesti din autogarile: Baldovin Parcalabul (de aici toate microbuzele ajung la gara de tren Ploiesti Sud), Autogara Allegro Maxi Taxi S.A, Autogara

SUBSONIC CAMPING@Subsonic Festival

In zona de camping se poate intra cu mancare si cu 2 litri de apa. Este strict interzisa intrarea cu bauturi alcoolice

Subsonic Festival pune la dispozitie un spatiu generos de campare destinat publicului, dotat cu toate facilitatile necesare (toalete, lavoare, dusuri cu apa calda, etc.). Accesul in camping este permis doar celor care au un voucher de camping. Voucher-ul este in valoare de 30 lei (detalii – sectiunea "Bilete", pe www.subsonic.ro), acesta fiind valabil pentru tot weekend-ul. 

Posesorii voucherelor pot intra in zona de camping fie cu cortul personal, fie beneficiind de serviciile auxiliare puse la dispozitie: inchiriere cort. Pentru mai multe detalii sau rezervari: camping@subsonic.ro

Pretul de inchiriere al unui cort este de 50 lei, in aceasta suma fiind inclus si voucher-ul de camping. Cortul se inchiriaza unei singure persoane, dar numarul de persoane care il vor ocupa depinde de cel care l-a inchiriat. Reamintim ca fara un voucher de camping nimeni nu poate intra in aceasta zona. Puteti inchiria si izoprene la pretul de 15 lei. Nu se pot inchiria, insa, saci de dormit.

Cei ce doresc sa vina cu rulota la festival, Subsonic pune la dispozitie un spatiu separat de parcare, cei interesati fiind rugati sa anunte din timp organizatorii, printr-un email trimis la aceeasi adresa: camping@subsonic.ro

Accesul in camping se face incepand de vineri, 3 august, ora 16.00. Campingul trebuie eliberat luni, 6 august, la orele 12.00

In zona de camping se poate intra cu mancare si cu 2 litri de apa. Este strict interzisa intrarea cu bauturi alcoolice. 

Pentru cei care nu pot veni cu cortul sau nu doresc acest lucru, exista o serie de pensiuni si hoteluri in Palesti si Ploiesti. Trimiteti un email la adresa contact@subsonic.ro pentru a primi detaliile necesare.