Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Trupa byron lanseaza un nou single si videoclip pentru piesa It Ain't Gonna Happen Today

Luni, 4 Martie 2013, Categoria: Videoclip

Trupa byron lanseaza un nou single si videoclip pentru piesa It Ain't Gonna Happen Today Piesa "It Ain't Gonna Happen Today" este al doilea single de pe viitorul album de studio al trupei byron, "30 Seconds of Fame". Albumul va fi lansat pe data de 16 martie la Palatul Copiilor din Bucuresti, trupa urmand apoi sa sustina spectacole de promovare si la Timisoara, Cluj, Targu Mures si Iasi.

Videoclipul "It Ain't Gonna Happen Today" a fost filmat cu camere video GoPro puse la dispozitia trupei de catre MxShop. Clipul prezinta formatia cantand live dintr-o serie de perspective inedite - in unele momente privim prin ochii membrilor trupei, alteori vedem lucrurile din punctul de vedere al instrumentelor muzicale!

byron este o formatie de rock alternativ/progresiv. Din 2006 si pana azi au lansat 3 albume de studio ("Forbidden Drama", "A Kind of Alchemy" si "Perfect" - un album de prelucrari dupa melodii romanesti). Trupa are la activ si doua productii video - "Acoustic Drama", primul DVD unplugged romanesc, si "Live Underground in salina Turda", primul concert romanesc difuzat pe HBO si disponibil pe disc Blu-ray.