Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Trupa Senzual are acum in componenta 3 fete frumoase si sexy

Luni, 9 Mai 2011, Categoria: Noutati

Trupa Senzual are acum in componenta 3 fete frumoase si sexy Trupa Senzual s-a lansat de astazi intr-o noua formula. O noua membra a “sosit” in formatie, asa ca Sorina si Alexa si-au propus sa faca echipa buna cu noua lor colega, Diana. Doua blonde si-o bruneta, cam asa arata acum trupa Senzual! Cu noi costumatii de scena, cu look sexy, dar si cu o prezenta scenica pe masura, cele trei “senzuale” isi vor innebuni fanii. Au pregatit piese noi si o sedinta foto incendiara.

“Diana mi-a fost recomandata de Eduard Irimia, promoter al Galelor Local Kombat si K-1 de nivel mondial. A urmat o perioada de proba, pe care a trecut-o cu brio”- a declarat Radu Baron, manager si impresar al trupei Senzual.

Noua formula a trupei Senzual s-a lansat in cadrul emisiunii “Neata cu Razvan si Dani”, de la Antena 1. Tot in cadrul acestei emisiuni a avut loc si premiera noului single: “Honey Honey” – piesa cu puternice influente de clubbing datorita colaborarii cu Dj Rabinu.

Odata cu trecerea la formula de trei s-a impus si realizarea de noi coregrafii. “Desi la tv veti putea urmarea miscari scenice cenzurate, show-ul in adevaratul sens al cuvantulul il pastram pentru concerte”, a declarat Alexa Senzual.

Noua formula vine si cu un nou trend vestimentar. In acest sens, designer-ul Lorena Trica, autoarea noilor costumatii de scena, afirma: “tinutele pe care le-am creat contin elemente dure specifice in general rock-ului (a se observa vascoza in partea de jos a costumatiei) si elemente feminine, senzuale, romantice (redate prin voalul din partea superioara a costumatiei). Piesele vestimentare contin si o accesorizare specifica costumatiilor de scena, in cazul de fata aceasta fiind subliniata prin pietrele aplicate pe sutiene.

Oferta Senzual pentru vara 2011 contine un program mai amplu atat ca numar de persoane pe scena, genuri muzicale abordate cat si ca lungime a programului.

“Am colaborat intamplator in cadrul unui eveniment cu Dj Rabinu. Ne-a placut show-ul pe care l-am creat; a crescut interactivatea cu publicul si am decis impreuna cu managerul nostru, Radu Baron ca pentru programul de club sa includem si oferta cu Dj Rabinu.

Acest program are o durata de 4 ore: 3 ore dj set, plus o ora program live piese Senzual si cover remix”, a declarat Sorina, bruneta din trupa Senzual.