Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Un nou album Chris Rea!

Miercuri, 7 Octombrie 2009, Categoria: Noutati

Un nou album Chris Rea! Pentru a celebra cei mai bine de 30 de ani de ani de cariera, Chris Rea a pregatit fanilor sai si ai muzicii blues o selectie a celor mai apreciate piese din repertoriul sau. Compilatia de hituri a fost lansata oficial pe 5 octombrie, si se numeste "Still So Far To Go". Aparitia noului material va fi urmata si de un turneul european, turneu care il va aduce pe Chris Rea pentru prima data si la Bucuresti, pe 6 februarie 2010.

Unul dintre cei mai apreciati artisti ai lumii, Chris Rea lanseaza un nou album, o colectie "greatest hits" care, pe langa titlurile deja consecrate, va include si doua piese noi: "Come So Far, Yet Still So Far To Go" si "Valentino". Prima dintre acestea a putut fi ascultata in premiera pe Radio 2 din Marea Britanie in urma cu doar cateva zile, fiind deja catalogata de criticii de specialitate drept "un hit exploziv"! Albumul "Still So Far To Go" are doua volume, care includ 30 dintre cele mai cunoscute piese ale sale, titluri precum "Fool (If You Think It's Over)", "I Don't Know What It Is But I Love It", "Josephine", "The Road To Hell (Part 2)", "Auberge" sau "The Blue Café" putand fi "redescoperite" de fanii din intreaga lume in variante remasterizate. Noul album al lui Chris Rea a putut fi ascultat in premiera in cadrul unui eveniment exclusivist ce s-a desfasurat in Londra la sfarsitul lunii septembrie, show-ul anticipand noul turneu al artistului. Pe langa un acest turneu, Chris Rea pregateste lansarea mult-asteptatei autobiografii "The Road To Hell & Back", dar si un nou album de studio, a carui aparitie este programata pentru sfarsitul lunii iunie a anului viitor.

Turneul lui Chris Rea va debuta pe 25 ianuarie 2010 in Leipzig, urmand a include concerte in tari precum Cehia, Ucraina, Rusia, Elvetia, Belgia, Marea Britanie dar si Romania, unde artistul va putea fi vazut de publicul roman in cadrul unui spectacol extraordinar, pe 6 februarie 2010 la Sala Palatului din Bucuresti. Pe tot parcursul turneului, Chris Rea va fi insotit si de Paul Casey, un tanar artist considerat de multi specialisti drept noua speranta a muzicii blues.

Biletele pentru concertul lui Chris Rea pot fi achizitionate online, de pe Myticket.ro, sau din reteaua magazinelor Diverta la urmatoarele categorii de pret: 100 RON, 150 RON, 200 RON, 300 RON si 500 RON.