Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Underworld la Romaero - un show electrizant

Luni, 10 Noiembrie 2008, Categoria: Festivaluri

Underworld la Romaero - un show electrizant Peste 4000 de fani ai muzicii electronice au asistat la concertul pe care britanicii de la Underworld l-au sustinut vineri noapte, la Romaero, in cadrul celui de-al treilea eveniment defasurat sub egida Beck’sperience din acest an, organizat de Events. Trupa, care a scris istoria genului electronic, si-a respectat promisunea pe care le-a facut-o fanilor din Romania oferindu-le un spectacol exploziv, plin de vibe si de culoare, greu de egalat.

Un mix inedit si complex de proiectii vizuale pline de simboluri, jocuri hipnotizante de lumina, miscare si beat-uri electro amestecate cu drum & bass, dance si techno, asa au fost cele doua ore in care Underworld si-a tinut publicul ancorat intr-o realitate alternativa. Britanicii si-au facut intrarea la 22.30, dupa un warm-up excelent de aproape o ora al trupei din deschidere, Suie Paparude.Underworld a oferit un set-live special, combinand stiluri muzicale inovatoare, pe scurt, show-ul lor a demonstrat din plin afimatia facuta de Karl Hyde, vocea trupei, inainte de concert, ca Underworld este o trupa fara granite muzicale si ca muzica nu ar trebui catalogata. Karl Hyde a recunoscut ca intalnirea cu publicul din Romania a fost una speciala si ca spectatorii au contribuit esential la atmosfera deliranta din timpul show-ului. Cei doi au promis sa revina in Romaniaa, tocmai pentru ca publicul a transmis o energie extrem de pozitiva.

Lista completa a melodiilor din concertul de la Bucuresti: Crocodile / Rez / Dirty / Spoonman / Strumpet / Glam / T.M.O. / You-do-scribble / Train / K.O.S. / Beautiful burnout / Bamboo / Nuxx / Pearl / Moaner / Jumbos.

(sursa: events.ro)