Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Weekend cu filme in aer liber la Brasov

Luni, 8 Septembrie 2008, Categoria: Filme

Weekend cu filme in aer liber la Brasov Trei filme din selectia Festivalului International de Film Transilvania vin in week-end la Brasov, in seara zilelor de 12, 13 si 14 septembrie. Proiectiile vor avea loc in Piata Sfatului, incepand cu ora 21:00.

Vineri 12 septembrie este programat "Paris, je t'aime", un film cu o distributie internationala de exceptie, incluzand actori ca Natalie Portman, Fanny Ardant, Elijah Wood, Nick Nolte, Juliette Binoche si Steve Buscemi, "Paris, je t’aime" va arata o fata a Parisului pe care nu ati mai vazut-o niciodata. Este Parisul vazut prin ochii celor mai aclamati cineasti din lume, incluzandu-i pe: fratii Coen, Gus Van Sant, Isabelle Coixet, Walter Salles, Alexander Payne si Sylvain Chomet. Fiecarui regizor i s-a cerut sa spuna o poveste, plasata intr-unul dintre cartierele orasului. Rezultatul este un caleidoscop de bucurii, separari, imprevizibile intalniri ciudate si, mai ales, de iubire.

Sambata 13 septembrie va fi proiectata prima parte a unei trilogii create in amintirea regizorului Theo van Gogh, ucis in 2004 de un fanatic religios. In "Interview", frumoasa actrita Sienna Miller (Factory Girl, Casanova, Alfie) si actorul/regizorul Steve Buscemi (Lonesome Jim, Fargo, Reservoir Dogs) fac cuplu intr-o drama incarcata cu sexualitate despre mass-media, adevar si celebritate.

Duminica 14 septembrie este randul lui "Delirious", un film in care Les Galantine (Steve Buscemi) este un fotograf marunt care are o gura mare si vise pe masura, dar care nu poate patrunde la petrecerile potrivite pentru a obtine acea fotografie exclusiva. Il intalneste pe Toby (Michael Pitt), un tanar de pe strada atras de stralucirea New York-ului si il "angajeaza" ca asistent.