Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

White Lies pe scena BestFest

Luni, 13 Aprilie 2009, Categoria: Festivaluri

White Lies pe scena BestFest Vesti bune pentru cei care vin la B’ESTFEST: dupa epuizarea celor 5000 de abonamente pentru zilele de 2, 3 si 4 iulie puse in vanzare initial, numarul acestora va fi suplimentat cu inca 1000. De asemenea, Ziua Zero de B`ESTFEST (1 iulie) aduce o noua confirmare: WHITE LIES, revelatia scenei indie a anului 2009, vine pentru prima data la Bucuresti!

Formata in 2007 de Jack Lawrence-Brown (tobe), Charles Cave (bass) si Harry McVeigh (voce, chitara), trupa americana White Lies este considerata de fani si presa muzicala urmasa celor de la Joy Division, sound-ul new wave si post-punk aducandu-le comparatia si cu alte trupe de renume precum Talking Heads, Editors, Interpol sau The Killers. White Lies au avut un debut incredibil la inceputul anului 2008 cu piesa “Death”, care a fost aleasa de BBC Radio 1 drept “Cea mai hot inregistrare din lume!” si a ajuns si pe primul loc in UK Chart.

Lansat pe piata la inceputul acestui an, albumul de debut “To Lose My Life” are ca teme principale dragostea si moartea, prezentate sub forma unei epopei post-punk, intinse pe parcursul a 10 piese. Succesul materialului i-a propulsat pe baietii de la White Lies pe scenele unor festivaluri celebre in Europa, precum Isle of Wight, T in the Park, Oxegen, Benicassim, Coachella si Shockwaves NME Awards Tour. Pe 1 iulie, White Lies va ajunge si in Romania, unde va ocupa locul lasat liber de Thievery Corporation, in cadrul B`ESTFEST 2009.