Pubbing.ro

Social Theatre la Social Pub

Social Theatre la Social Pub

Categorie: Arta si Cultura

Brasov, Social Pub Brasov

29 Februarie 2012, 20.00

http://www.socialpub.ro

Teatru Social : World Cafe- Join in the Society   Teatru social este o metoda de educatie non-formala prin intermediul careia publicul spectator poate interveni ca actor in desfasurarea spectacolului, cu scopul de a propune solutiii cat mai realiste la problemele sociale de discriminare sau opresiune infatisate pe scena.   Va asteptam miercuri seara, incepand cu ora 20.00 la Social Pub pentru a participa la un eveniment inedit !
Teatrul social va avea loc la Social Pub, unde participantii sunt invitati sa se aseze la mese unde se discuta pe parcursul a mai multe runde ce dureaza 20 de minute .
Fiecare masa abordeaza un anumit subiect legat de tema generala discutata in cadrul teatrului social, la fiecare masa se afla o gazda ce modereaza discutia si noteaza ideile principale sau solutii propuse de participanti.   Vino miercuri seara , alaturi de prietenii tai, la un eveniment de teatru unde actorul esti chiar tu !   Rezervari : 0748 33 22 11   Un eveniment realizat in colaborare cu Asociatia Sprijin si Dezvoltare
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou