Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Andy Smith @ Studio Martin

Andy Smith @ Studio Martin

Categorie: Muzica

Bucuresti, Studio Martin

26 Septembrie 2008, 22:00


Mono Events va asteapta pe 26 septembrie, in Studio Martin la concertul sustinut de Andy Smith, in evenimentul Bourbon Street Gangsters, eveniment sustinut de Radio Guerilla.
Andy Smith este primul Dj care scoate pe piata, in 1998, la o casa mare de discuri, un album care imbina mai multe genuri. Albumul devine in scurt timp reprezentativ pentru o generatie care astepta mai mult. Interesul sau pentru combinarea mai multor genuri l-a transformat in artistul ideal care sa produca materiale pentru primele doua albume Portishead. Mai apoi Andy Smith s-a consacrat ca un Dj de talie mondiala sustinand concerte in mai multe turnee internationale si producand unul dintre cele mai inedite sounduri funk, soul, hip-hop, raggae, dub.
Agentia de impresariat Mono isi propune sa fie o sursa permanenta de contractare a celor mai mari nume din industria muzicala si de divertisment. Prin Mono puteti avea acces la cei mai renumiti Dj, artisti sau prezentatori indiferent de genurile muzicale si stilurile preferate.
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: