Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Anyplace.ro 2 Years Anniversary Party @ Studio Martin

Anyplace.ro 2 Years Anniversary Party @ Studio Martin

Categorie: Party si Monden

Bucuresti, Studio Martin

19 Septembrie 2008, 22:00

http://www.anyplace.ro

AnyPlace.ro 2 Years Anniversary Party
 
  Tot timpul activi si in centrul evenimentelor sarbatorim 2 ani de existenta.
  Deschidem din nou sezonul petrecerilor in Bucuresti
 
vineri 19 septembrie, ora 22, Studio Martin

 
  Guest artist:
  Alex Meshkov (Deepmix Radio / Moscova)
  Warmup artist:
  Mara (FWD Agency / Romania)
 
  Vino sa ne urezi "La multi ani" vineri seara, pe 19 septembrie, incepand cu ora 22.00 in clubul Studio Martin din Bucuresti (Bd. Iancu de Hunedoara 61).
  Avem doua motive de a petrece : aniversarea anyplace.ro si pre-opening party-ul Studio Martin, care pe parcursul verii a fost renovat si redecorat.
 
  Multumim celor care sunt alaturi de noi - parteneri, colaboratori si prieteni.
 
 
  Guests ID
 
 
ALEX MESHKOV

  Alex s-a nascut in vechiul oras rus Smolensk intr-o familie de medici militari. In 1989, el s-a mutat la Moscova. Asa cum se intampla deseori in familiile medicale, el a decis sa urmeze parintii lui in cariera profesionala, dar dupa doi ani petrecuti la Academiei Medicala din Moscova, Alex a inteles ca medicina nu e scopul lui in viata ? astfel, el a decis sa renunte la facultate. Prima sau set a fost pe 28 decembrie 1996, ?n Club Aquatoria. In timp, el a devenit DJ-ul rezident al legendarului post de radio "Substation", tinut minte pentru atmosfera seturilor sale nocturne. Dupa ce "Substation" a fost inchis, Alex a mixat la posturile de radio "Station 2000" si "Dynamite". Astazi numele de DJ Meshkov este asociat cu o epoca de dans si cultura rusa, precum si cu o mare lista de cluburi de noapte si festivaluri de muzica. Din anul 1999, Alex creează muzică sub numele de "Nooncat", propriul sau proiect muzical. Piesele lui au fost lansate la label-urile germane: Salo, Trapez, Konvex-Konkav. Cele mai bune EP-uri ale sale au fost lansate la Cologne & Frankfurt: "Snowdust", "Pop Korn", "Under The Moon, Under the Sun", "Down the room", "Blue Screen". In 2004 clubul "16 Tonns" i-au acordat lui Nooncat celebrul premiul "Golden Gargoyle" pentru cel mai bun proiect dance din acel an. In prezent Alex Meshkov este rezident in cel mai popular club din Moscova, "MIX Club" si al Deepmix Radio Moscova; adesea el apare in cluburile "Shanti" şi "Gorod". Aria stilurilor abordate este larga si variabila, totusi, intotdeauna originala: de la minimal la tech-house si techno cu vibe-uri in ton imperativ-romantic si stari de neo-trance.
  [www.theamesh.com]
  [www.myspace.com/alexnooncat]
  [http://www.anyplace.ro/videos/bucure...club-22032008]


 
MARA

  Mara a fost innebunita de mic copil dupa muzica si danseaza pana la epuizare pe orice sunet muzical. Mai tarziu, din nevoia de miscare, inevitabil ajunge in club. Aici vede pentru prima data un dj si este foarte atrasa de locul care se numeste pupitru. In 2000, in clubul Space, a avut ocazia sa asculte seturile unora dintre cei mai buni dj ai lumii. Este foarte impresionata de ceea ce se intampla la platane si se hotaraste sa-si incerce talentul. Fiind incurajata de prietenul ei, Alin, unul dintre rezidentii clubului Space (la vremea aceea), incepe sa-si cumpere muzica si sa mixeze. Astfel s-a pregatit de primul rezidentiat, in anul 2002 in club Oxigen din Ploiesti. Tot atunci a avut loc si prima aparitie la postul MTV Romania, devenind cunoscuta pe scena clubbing din Romania. Au urmat petreceri dupa petreceri, mixand in multe cluburi din tara si din Bucuresti. Succesul ei se datoreaza in mare parte lui VJ Zara MTV Romania, acesta oferindu-i ocazia de a sustine multe dintre petrecerile organizate de catre emisiunea Club Zone. Ii place foarte mult sa mixeze pe vinyl-uri pentru ca au un sound aparte, chiar daca sunt foarte grele. Stilul muzical este foarte complex, tinand cont de toate subramurile muzicii electronice, astfel ca seturile ei difera de la un party la altul. Ii place foarte mult sa fie dj de main. A sustinut totodata si multe afterpartyuri, dar a descoperit si marea placere de a pune muzica pe plaje de la rasaritul soarelui pana la apus.
  [www.myspace.com/missdjmara]
 
  Parteneri media :
  MTV Romania, ProFM, ProFM Dance, SapteSeri, Freestyle, Monden, Libertatea, Compact, clubevents.info, residentadvisor.net, dontstayin.com, nights.ro, beatfactor.ro, musicarena.ro, profm.ro, profmdance.ro, techno.ro, sofresh.ro, christehnic.ro, time4music.ro, yazee.ro, djresource.ro, love2dance.ro, m-news.ro, fotoclubbing.ro, compact.info.ro, muzicabuna.ro, bestmusic.ro, afterparty.ro, clubbingradio.ro, radiodance.ro, radioprob.ro
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: