Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Atelier de dans irlandez cu Anna Tillak, TCRG

Atelier de dans irlandez cu Anna Tillak, TCRG

Categorie: Arta si Cultura

Bucuresti, STEYsha School of Irish Dance

24 Septembrie 2011 - 25 Septembrie 2011, 9:00

http://steysha.blogspot.com/2011/08/atelier-cu-anna-tillak-tcrg.html

In week-endul 24 - 25 septembrie organizam un nou atelier cu Anna Tillak, TCRG (profesor certificat de Comisia de Dans Irlandez din Dublin) adresat atat dansatorilor scolii, cat si incepatorilor absoluti ( = persoane care nu au mai participat la nici un curs de dans irlandez pana in prezent), copii sau adulti.   Inscrierile se primesc pana in saptamana 12 - 18 septembrie inclusiv - prin mail, telefon sau personal la sala noastra din strada Cameliei, nr. 39. Confirmarea locului la atelier se face prin achitarea in avans a taxei de participare de 100 de lei pentru intregul week-end.   Pentru persoanele din afara Bucurestiului se poate aranja o cazare accesibila la un hostel din apropierea salii de dans.   Programul atelierului va fi acelasi in ambele zile:
9:00 - 10:30 - Primary/ Intermediate - soft shoes
10:30 - 12:00 - Primary/ Intermediate - heavy shoes
12:00 - 14:00 - Copii incepatori si incepatori avansati - Soft shoes
15:00 - 17:00 - Adulti incepatori (cei ce nu au mai participat la nici un curs de dans irlandez pana in prezent) - Soft shoes
17:00 - 19:00 - Adulti avansati (incepatorii avansati ai scolii) - Soft shoes   Participarea la atelier iti va permite sa te inscrii si la cursurile permanente ale scolii, sau sa optezi pentru participarea la evenimentele ocazionale ale scolii, cum ar fi ateliere intensive, cursuri de mobilitate, ceili-uri etc.
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: