Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Atelierul energetic de eliberare si de vindecare

Atelierul energetic de eliberare si de vindecare

Categorie: Party si Monden

Bucuresti, SERENDIPITY Art, Coffee & Tea

12 Septembrie 2011, 19.00

Dragi prieteni,   Va invitam la un ceai parfumat la o noua intalnire cu Anca Ivancu la
Atelierul energetic de eliberare si de vindecare   ... Luni, 12 Septembrie, ora 19,00   Anca Ivancu a fost ghidata spre o experienta care i-a scos la iveala darul de a auzi si calauzi sufletele in drumul spre lumina. Din 2000 este in Franta unde a abslovit un master in comunicare tehnica si a practicat meseria de redactor tehnic.
Astazi ea insoteste ascensiunea persoanelor si a Pamantului..
A urmat stagiile lui Isabelle Saint Germain (http://leveilalasource.com/) din Quebec, si isi desfasoara activitatile in sudul Frantei, in regiunea parisiana, si in Bretagne.   Anca spune …”Acum doua luni am organizat la Bucuresti doua ateliere energetice. A fost minunat sa simt intentia de a face pasii spre voi si spre noul pamant. Cu voi, am trait experienta magica a inimilor noastre reunite intr-una singura, vibrand energia cristica.”   In acest atelier energetic de eliberare si de vindecare va propun sa calatorim din nou spre deschiderea inimii, sa facem pasi spre a aduce bucuria si culorile vietii in toate dimensiunile existentelor noastre.   Atelierul va permite fiecaruia sa-si dezvolte si sa-si exprime posibilitatile in corpul de realizare terestru cat si in noile dimensiuni.   Procedurile vor fi acompaniate de catre Fiintele de Lumina care realizeaza initieri, deschideri si tratamente de-a lungul atelierului, permitand astfel reintalnirea fiecaruia cu identitatea sa de origine si reconectarea cu propria divinitate.   Procesele energetice vor duce la :
~ accelerarea procesului de dezvoltare personal si spiritual
~ noi intelegeri si deschideri
~ eliberarea si curatarea vechilor scheme inutile
~ connexiunea cu vibratiile de origine, cu Sinele Divin
~ participarea la transformarea Pamantului, punerea radacinilor in noul Pamant
~ cresterea vibratiei in vededrea ascensiunii   Investitie participanti: 40 ron si include un ceai din partea casei.   ***
Pentru rezervari asteptam mailurile voastre la: events@serendipity-tea.ro sau Anca Ivancu: aivancu@yahoo.fr .   Spatiul este limitat, astfel ca vom accepta un numar de maxim 18 participanti. In cazul unui numar mai mare de solicitari, vom programa o urmatoare editie a acestui seminar. Va multumim pentru intelegere!
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: