Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

BENETONE crede in Mos Craciun

BENETONE crede in Mos Craciun

Categorie: Muzica

Bucuresti, Old City Lipscani Beer Garden

25 Noiembrie 2010 - 17 Decembrie 2010

http://benetoneband.wordpress.com

In perioada 25 noiembrie – 16 decembrie Old City Lipscani Beer Garden, Benetone Band si alti parteneri, au demarat o campanie umanitara pentru ajutorarea copiilor dintr-un orfelinat Bucurestean.   Campania se numeste “Mos Craciun Exista” si are ca scop colectarea de donatii, sub orice forma, pentru a ajuta copii orfani sa simta spiritul sarbatorilor de iarna.Fiecare locatie partenera va gazdui cate un recipient pentru colectarea de fonduri, iar Old City Lipscani Beer Garden, situat pe str. Lipscani, Nr.45, va reprezenta centrul de colectare pentru jucarii, hainute, dulciuri si orice alte obiecte ce se doresc a fi donate catre orfelinat. Campania va demara in seara de 25 noiembrie, in Old City, printr-un concert oferit de Benetone Band, si se va incheia pe 16 decembrie, urmand ca in ziua livrarii cadourilor, micutii sa aiba parte de colinde interpretate de Benetone Band. Editura Litera a luat decizia sa ofere la randul sau 30 de carti din colectia Cele mai frumoase povesti.   Locatiile unde puteti contribui cu fonduri sunt:
Old City Lipscani Beer Garden – Str. Lipscani, Nr.45 http://www.oldcity-lipscani.ro   Salon Divine – Str. Matei Basarab, Nr.104, Bl.72, Sc.1, Parter, Int.03C http://www.salondivine.ro   Cara Dans - Str. Corvinilor, nr.5 (reper-statia de metrou Grozavesti) http://www.caradans.ro   Editura Litera - Calea Floreasca nr. 60, et. 5, Sector 1
http://www.litera.ro   Haideti sa aratam ca ne pasa si sa aducem un zambet in prag de sarbatori si celor ce au avut mai putin noroc decat noi!
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: