Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Boeing Boeing

Boeing Boeing

Categorie: Arta si Cultura

Bucuresti, Teatrul Elisabeta

27 Martie 2015 - 28 Martie 2015, 19:00

http://www.teatrul-elisabeta.ro/

Boeing Boeing aterizează în exclusivitate la Teatrul Elisabeta!   Vineri, 27 martie, ora 19:00, în exclusivitate la Teatrul Elisabeta, se va juca spectacolul Boeing Boeing de Marc Camoletti.
Cavaler al Legiunii de Onoare din Franța și Societar al Société Nationale des Beaux Arts, Marc Camoletti a fost tradus și jucat în peste 50 de țări. La Paris 18 dintre piesele sale au fost montate însumând un total de peste 20.000 de reprezentații.   În 1991, la 30 de ani de la premiera mondială, piesa care l-a făcut celebru pe Camoletti, „Boeing Boeing” a intrat în The Guiness Book of Records ca piesa de teatru francofonă cu cele mai multe puneri în scenă. După premiera mondială din 1960, de la Teatrul de Comedie din Paris, urmează alte montări pe scenele din întreaga lume: Londra, New York, Singapore, Chicago, etc.
Acțiunea se învârte în jurul lui Bernard, un arhitect de succes care este logodit în același timp cu 3 stewardese fără ca vreuna dintre ele să știe despre celelalte.Povestea funcționează cum nu se poate mai bine în urma unui plan bine pus la punct: gestionarea calendarului de zboruri amoroase și ajutorul menajerei morocănoase dar fidele, care ocupă un post de controlor al traficului aerian în paradisul romantic al lui Bernard. Răsturnarile de situație nu întârzie să apară însă din cauza unei vizite neprevăzute a vechiului său prieten Robert, a unor turbulențe climatice și a noului program de zbor ce îi plasează pe protagoniști într-un haos plin de momente palpitante și coincidențe surprinzătoare.
Echipa de creație este formată din Șerban Puiu (regie), Adina Buzatu (costume), Irina Chirilă (decor), Tom Brandus (sound și light design), Horia Moculescu (compozitor), Dana Dorian (textier) și Irina Margareta Nistor (traducerea și adaptarea)   Teatrul Elisabeta nu este la prima colaboare cu această echipă. În octombrie 2014 a avut loc premiera primei producții a Teatrului Elisabeta, “Încurcatură la nivel înalt” de Ray Cooney.
Distributia spectacolului din data de 27 martie:
- Bogdan Stanoevici (arhitectul)
- Lucian Ghimiși(prietenul arhitectului)
- Dana Marineci(stewardesa)
- Alexandra Velniciuc (stewardesa)
- Tania Popa (stewardesa)
- Anca Sigartau ( menajera)   Spectacolul durează 3 ore cu o pauza
Prețul biletelor este de 50/60/70 de lei, în functie de locul ales în sala de spectacol.
Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Teatrului Elisabeta și online pe www.teatrul-elisabeta.ro și www.bilet.ro
Pentru mai multe detalii legate de Pachetul Special “Dinner & A Show”, vă invităm sa intrați pe site-ul www.teatrul-elisabeta.ro
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: