Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Boeing Boeing

Boeing Boeing

Categorie: Arta si Cultura

Bucuresti, Teatrul Elisabeta

3 Aprilie 2015 - 4 Aprilie 2015, 19:00

http://teatrul-elisabeta.ro

Boeing Boeing aterizeaza in exclusivitate la Teatrul Elisabeta!   Vineri, 3 aprilie, ora 19:00, in exclusivitate la Teatrul Elisabeta, se va juca spectacolul Boeing Boeing de Marc Camoletti.
Cavaler al Legiunii de Onoare din Franta si Societar al Société Nationale des Beaux Arts, Marc Camoletti a fost tradus si jucat in peste 50 de tari. La Paris 18 dintre piesele sale au fost montate insumand un total de peste 20.000 de reprezentatii.   In 1991, la 30 de ani de la premiera mondiala, piesa care l-a facut celebru pe Camoletti, „Boeing Boeing” a intrat in The Guiness Book of Records ca piesa de teatru francofona cu cele mai multe puneri in scena. Dupa premiera mondiala din 1960, de la Teatrul de Comedie din Paris, urmeaza alte montari pe scenele din intreaga lume: Londra, New York, Singapore, Chicago, etc.
Actiunea se invarte in jurul lui Bernard, un arhitect de succes care este logodit in acelasi timp cu 3 stewardese fara ca vreuna dintre ele sa stie despre celelalte.Povestea functioneaza cum nu se poate mai bine in urma unui plan bine pus la punct: gestionarea calendarului de zboruri amoroase si ajutorul menajerei morocanoase dar fidele, care ocupa un post de controlor al traficului aerian in paradisul romantic al lui Bernard. Rasturnarile de situatie nu intarzie sa apara insa din cauza unei vizite neprevăzute a vechiului sau prieten Robert, a unor turbulente climatice ai a noului program de zbor ce ii plaseaza pe protagonisti intr-un haos plin de momente palpitante si coincidențe surprinzatoare.
Echipa de creație este formată din Serban Puiu (regie), Adina Buzatu (costume), Irina Chirila (decor), Tom Brandus (sound si light design), Horia Moculescu (compozitor), Dana Dorian (textier) si Irina Margareta Nistor (traducerea si adaptarea)   Teatrul Elisabeta nu este la prima colaboare cu aceasta echipa. In octombrie 2014 a avut loc premiera primei productii a Teatrului Elisabeta, “Incurcatura la nivel inalt” de Ray Cooney.
Distributia spectacolului din data de 3 aprilie:
- Aurelian Temisan (arhitectul)
- Marius Gilea(prietenul arhitectului)
- Dana Marineci(stewardesa)
- Alexandra Velniciuc (stewardesa)
- Tania Popa (stewardesa)
- Maria Buza ( menajera)   Spectacolul dureaza 3 ore cu o pauza
Pretul biletelor este de 50/60/70 de lei, in functie de locul ales in sala de spectacol.
Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Teatrului Elisabeta și online pe www.teatrul-elisabeta.ro și www.bilet.ro
Pentru mai multe detalii legate de Pachetul Special “Dinner & A Show”, va invitam sa intrati pe site-ul www.teatrul-elisabeta.ro
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: