Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Boo Boo Davis aduce blues-ul din Mississippi la Hard Rock Cafe Bucuresti

Boo Boo Davis aduce blues-ul din Mississippi la Hard Rock Cafe Bucuresti

Categorie: Party si Monden

Bucuresti, Hard Rock Cafe

2 Noiembrie 2009, 20:30

Primul concert Blue Monday al lunii noiembrie il are ca invitat special pe
Boo Boo Davis, bluesman de talie internationala si unul dintre putinii membri din „vechea garda” a muzicantilor care inca mai compun si interpreteaza blues-ul autentic, cel nascut din viata grea de pe malurile Mississippi-ului.
 
  Scena Hard Rock Cafe Bucuresti il va gazdui luni, 2 noiembrie, incepand cu ora 20:30 pe inconfundabilul Boo Boo Davis, artistul despre care se spune ca a adus in zilele noastre gustul original al blues-ului. Nascut si crescut in Delta Mississippi-ului, Boo Boo Davis pastreaza, valorifica si impartaseste iubitorilor de blues ai zilelor noastre radacinile acestui gen muzical, concentrandu-se in piesele sale pe trairile brute si senzatiile sincere ale blues-ului autentic.
 
  Apreciat in toata lumea si mai ales in State pentru misiunea asumata de a pastra vie traditia blues-ului original, Boo Boo Davis este o prezenta nelipsita de la marile evenimente de gen - artistul sustine turnee Europene de cel putin doua ori pe an, a fost invitat de onoare la Pocono Blues Festival, unul dintre cele mai mari festivaluri de blues din SUA si a cantat live pentru CBC Radio One Canada, ca urmare a cererii publicului.
 
  Artistul va poposi la Hard Rock Cafe Bucuresti in plin turneu international de promovare al celui mai recent album al sau „ Ain’t Gotta Dime”, lansat in vara acestui an. De la Bucuresti, Boo Boo Davis va pleca in Belgia, Germania, Austria, Danemarca si Olanda, urmand ca la sfarsitul anului sa se reintoarca in State.
 
  Biletele se gasesc la Hard Rock Cafe, in librariile Carturesti, magazinele Germanos si Vodafone si online pe www.eventim.ro si www.bilete.ro. Pretul unui bilet este de 30 lei in avans si 40 lei in seara concertului, la intrare.
 
  Pentru rezervari:
  Tel: +40 21 206 6261
  E-mail: sales@hardrockcafe.ro
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: