Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

ClassiCameral: Concert de Anul Nou

ClassiCameral: Concert de Anul Nou

Categorie: Arta si Cultura

Bucuresti, Teatrul Elisabeta

14 Ianuarie 2015 - 15 Ianuarie 2015, 19:00

http://teatrul-elisabeta.ro

Cu participarea extraordinara a trei artisti rafinati, proveniti din eleganta lume a muzicii de opera, care vor crea impreuna un moment special: baritonul Stefan Ignat, soprana Lacrimioara Cristescu si tenorul Liviu Indricau acompaniati de pianista Adina Cocargeanu.   Va invitam sa pasiti in noul an cu optimism si bucurie,
In acorduri frumoase de incantare si armonie!   Va vor incanta auzul si vazul arii si scene din opere celebre reunite intr-un regal muzical interpretate magistral de catre cei trei artisti.
Veti fi purtati pe aripile muzicii lui Mozart ,Verdi, Lehar, Puccini, Gounod, Bizet, incheind cu o surpriza pe care cei trei solisti au pregatit-o special pentru aceasta seara.  
Baritonul Stefan Ignat are in palmares roluri principale intr-unele dintre cele mai cunoscute spectacole de opera. Este doctor in muzica si castigatorul unor distinctii importante, precum Premiul Ohanesian oferit de Forumul Muzical Roman, Premiul Special al Guvernului Japonez sau Premiul Revistei Actualitatea Muzicala, obtinut, in 2006, pentru interpretarea rolului titular din opera „Oedipe” de George Enescu. De-a lungul carierei sale, artistul s-a implicat in actiuni umanitare („de intrajutorare a semenilor mei”), sustinand constant concerte caritabile.

Stefan Ignat va imparti scena cu soprana Lacrimioara Cristescu, tenorul Liviu Indricau si pianista Adina Cocargeanu.

Tenorul Liviu Indricau a absolvit Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti la sectia Canto Clasic si a urmat apoi cursuri de perfectionare cu respectati muzicieni si regizori, in cadrul proiectului european StudiOpera. Artistul are astazi in palmares colaborari cu unele dintre cele mai prestigioase institutii muzicale din tara.   Durata spectacol: 1h 20’ (fara pauza)
Pret bilet: 30 lei/ 40 lei (in functie de locul ales in sala de spectacol)
Rezervari si informatii: 0727.703.703
Bilete disponibile la casa de bilete a Teatrului Elisabeta sau online pe www.teatrul-elisabeta.ro si pe www.bilet.ro
Pentru mai multe detalii legate de Pachetul Special “Dinner & A Show”, va invitam sa accesati www.teatrul-elisabeta.ro
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: