Pubbing.ro
Bucuresti Schimba orasul

Compania 7 loveste din nou! De data aceasta, la Hard Rock Cafe

Compania 7 loveste din nou! De data aceasta, la Hard Rock Cafe

Categorie: Muzica

Bucuresti, Hard Rock Cafe

13 Octombrie 2012, 22.00

http://www.hardrock.com/locations/cafes3/cafe.aspx?LocationID=467&MIBenumID=3

Cand poporul prinde voce si se exprima, artistul se inclina scotandu-si palaria si se conformeaza: daca e rost de muzica live, sa fie concert! Si nu oriunde, ci la Hard Rock Cafe, unde vin oameni frumosi, iar atmosfera autentica este la ea acasa. Acolo va da intalnire Compania 7 sambata, 13 octombrie, incepand cu ora 22:30, pentru a va cuceri de la primul acord.
Asta in cazul in care nu v-au cucerit deja, iar acum doar va era dor de ei. Pentru ca nici bine nu si-au tras sufletul dupa ultima iesire in public, ca mai sa fie semnata petitie pentru a fi adusi iar in fata reflectoarelor cu mandat de concertare live, si nu alta! Bineinteles, acest lucru nu poate decat sa onoreze Compania 7 si sa o ambitioneze sa va ridice de pe scaune pe toti cei care veti pasi pragul Hard Rock Cafe in seara cu pricina.
Grea misiune, dar nu imposibila, pentru ca sunt asigurati pe toate flancurile: talent din plin, voie buna la nesfarsit si proaspata membra a echipei lui Smiley la Vocea Romaniei, colega noastra, Cristina Caramarcu.
Si ghici ce? Pentru ca vor sa fie prezenti la Hard Rock Cafe cat mai multi din fanii lor, Compania 7 pune la bataie 2 invitatii duble la eveniment. Mai multe detalii va asteapta, insa, pe pagina lor de Facebook.
Daca vreti sa stiti cu cine aveti de-a face la o prima impresie, din componenta trupei fac parte Marcel Lovin, participant de seama al primei editii Vocea Romaniei sub indrumarea lui Smiley, Cristina Caramarcu, senzatie blonda de urmarit in cea de-a doua editie a aceluiasi show TV, de asemenea facand parte din echipa lui Smiley, Andrei Radu, psihologul cu chitara al trupei, Mihai Prejban, actor de meserie, a carui simpla prezenta va va face sa va aprindeti ca un pom de Craciun, si Sorin Antonie, absolvent getbeget de Conservator, care se mandreste cu faptul ca a avut ocazia sa o acompanieze la pian pe Rona Hartner. Impreuna sunt Compania 7, si nu pentru ca ar fi 7 membri in caz ca nu va ieseau socotelile, ci pentru ca fac parte din a 7-a promotie a Companiei de Artisti Dorian’s Art, marca Dana Dorian.
Deja la a doua cantare in Hard Rock Cafe, Compania 7 promoveaza un show nebun cu un concept inedit, in care imbina momente de improvizatie cu muzica acustica, cover-uri dupa piese cunoscute si mai putin cunoscute, dar antrenante in egala masura, romanesti si internationale, tot felul de genuri muzicale, de la pop la jazz, interpretate intr-o maniera proprie.
 
  • 0 voturi
  • Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

    Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.

    Sunt incarcate 0 poze. Mai poti incarca 50.


    Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou
 

Calendar Evenimente: